Sunny Saturday

2011-03-26 @ 08:54:41    Postat av: Susan Gullix
Go morron säger jag då. Vaknade utav mig själv klockan 6 men trodde att klockan var mycket mer så jag gick upp. Hmmm....hade jag vetat att klockan bara var 6 så hade jag försökt somna om. Men men.....det är så ljust så man blir lite lurad. I alla fall...när jag kom upp så såg jag att Eliott låg i sin säng. Han kommer ALLTID in till oss på natten men se...inte inatt inte. Duktig kille.

Idag är det sol, sol, soloch det gillar vi jätte mycket. Vill hitta på något kul idag men vad? Var rejält rastlös igår och ville hitta på något och jag har lika samma känsla idag. Måste komma på något KUL. Får fundera helt enkelt, än så länge är det fortsatt morgon.

Vad ska ni själva hitta på en dag som denna?

och ja...fotografera ska jag idag så man kan lägga in lite nya bilder här på bloggen. Skulle kunna leta upp en gammal bild men jag orkar inte det nu....så ett bildlöst inlägg.
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Härlig start på dagen med solsken! Det är samma toppenväder som här. Förhoppningsvis slipper vi stormvindar idag för idag ska vi till lekparken och leka. :)

Kramar

2011-03-26 » 09:25:18     Url: [http://edvinsmamma.wordpress.com]
Postat av: Linnea Sjöström

Tycker verkligen din blogg är jättefin :)

Hoppas du får en fin lördag idag!



Vore kul om du kommenterade vad du tycker om dessa:) ? http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/march/mysiga-one-piece.html#comment



Har även massor med fina tävlingar igång i bloggen. Kanske något för dig? Värt att kolla :)



http://linneaasjostrom.blogg.se/category/tavlingar.html

2011-03-26 » 10:28:16     Url: [http://linneaasjostrom.blogg.se/]
Postat av: CiliaH

Hej vännen! Visst har vi fint väder idag. Här ska det städas uterum är det tänkt. Fast jag försöker kämpa emot blir det lätt att man bara slänger ut en massa bråte där på vintern.



Jag och Maria (sagafia) ska flyga upp till galan på lördagförmiddagen. Tror planet gick kvart i tio eller nåt sånt. Vi flyger från Ängelholm.

Kram

2011-03-26 » 11:04:14     Url: [http://www.ugglehuset.se]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?