Painful morning

2011-03-31 @ 08:24:44    Postat av: Susan Gullix
Go morron. Vi sov till närmre 07 här idag och det var helt ok. Dock mindre kul att vakna och ha jätteont i magen. Jag skojar inte....hade sjukt ont. Vid ett tillfälle hade jag så ont så jag blev helt kallsvettig och svimfärdig. Fick lägga mig snabbt i sängen annars hade jag trillat ihop på golvet. Får se om det händer igen, hoppas inte, men min kropp beter sig väldigt konstigt och skumt och har gjort under 2 veckors tid nu. Nåväl, det värsta har släppt nu i alla fall så jag är väl "fit for fight" snart igen.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Igår hade vi underbart väder med underbar sol och idag vaknar man upp till regnväder. Mindre kul ju!! Just nu sitter i alla fall Stella och tittar på barn tv och Eliott sitter och tittar på sopbilar på sin dator. Jag ska hålla lite mer morgon med gott kaffe och sen ska jag ta tag i morgon röjjningen.

Hoppas att ni får en bra dag! 

Underbart vår väder

2011-03-30 @ 18:54:42    Postat av: Susan Gullix
Blogg.se har som vanligt drifstörningar så mitt förra inlägg jag skrev(flera timmar sedan) har inte kommit upp på bloggen ännu. Bloggar dock vidare så är det bara till att hoppas på att dom publiceras så småningom och i rätt ordning. Skärpning nu Blogg.se....har varit driftstörningar ofta nu på kort tid.

Som sagt...underbart vår väder har det varit i Helsingborg idag så efter att jag hade hämtat barnen på dagis så har vi varit ute och lekt. Härligt värre. Barnen har lekt med sparkcyklar, gräsklippare, fotbollar och så vidare. Även en dagis kompis till barnen var ute så Stella lekte och busade en massa med henne. Eftersom vädret var så underbart så hade vi fika stund ute också.

Sen håller jag faktiskt på att tvätta nu...eller ja, det är snart klart. Men det var ledigt i snabb tvättstugan så ja, lika bra att passa på liksom. Varför vara sysslolös....haha. Nää...dax att springa ner nu ser jag. Men visar lite utav bilderna jag tog då vi var ute...dom kommer här nedanför

Onsdagen är här

2011-03-30 @ 12:30:15    Postat av: Susan Gullix

Ja, då var det onsdag igen...tiden går snabbt ibland får jag säga.

Barnen är på dagis idag och busar rundor och själv har jag inte gjort så mycket faktiskt. Fick undan det mesta imorse så det har jag inte behövt ta hand om. Har nyss förberett dagens middag också som blir potatis/köttfärs gratäng med en släng utav Taco smak. Haha....ja, något sådant och det är så attans gott. Mmmm...längtar tills vi ska äta.

Det är sol ute här idag så får se om vi kanske stannar ute och leker sen då jag har hämtat hem barnen. Får se vad dom vill och känner för. Och om solen då stannar kvar. Den kan ju faktiskt gömma sig lika fort som den kommer. Suck...längtar verkligen tills det är sommar.

Nåväl...har inte så mycket mer att skriva just nu, är lite så där disträ. Men skriver mer sen. Hoppas i alla fall att ni har en bra dag?

Here I am och fullt upp;)

2011-03-29 @ 18:00:45    Postat av: Susan Gullix
Uscha....gillar inte riktigt då bloggen står stilla men vissa dagar ska man vara glad om man hinner gå på toaletten i lugn och ro. Idag har det varit intensivt med start tiiiidigt imorse. Hade ju tvätt tid redan klockan 6 (flyttade ju fram söndagens tvätt tid) och när klockan ringde imorse trodde jag att det var ett skämt. Känndes verkligen som om det var mitt i natten. Den här ändringen till sommartid....gah...jag är som en zombie på morgonen.
Sen var det ju dax att väcka barn och man (lika trötta dom), fixa matsäck till Eliott, hänga upp tvätten på tork, ta på barnen, mig själv och iväg till dagis. Haha....man kan verkligen få upp farten på morgonen.

Eliott hade utflyktsdag idag och då var dom iväg och hälsade på polisen i Landskrona. Väldigt spännande tyckte Eliott. Fick kolla på polisbilar, hur det ser ut i cellarna...något om poliser som spelade fotboll (?) och massa annat. Kul hade han haft i alla fall och sen var han så trött så han hade somnat på vägen hem.

Mmmm....sen när jag var färdig med tvätten och så så var det till att ge sig på hemmet så att det också fick sig en omgång. Fullt upp med andra och dödens trött är jag. Känner jag nu i alla fall. Blir lugna, lugna puckar ikväll då barnen har somnat. Ser väl serie antar jag. Standard för oss nu för tiden...haha.

Barnen är i full gång nu igen efter att ha haft en trött svacka här innan. Dom får ett tag till att leka innan det är dax att kolla lite på barn tv innan det blir möte med John Blund .

Bjuder på en bild på coola Eliott

Soon....

2011-03-29 @ 10:43:41    Postat av: Susan Gullix
Jag har knappt hunnit blogga eller hälsa på oss er....men kommer senare under dagen att både uppdatera och "visita" er. Tiden finns inte just nu helt enkelt......a lot to do but I´m sure you understand.

Puss till er

Rockstar family

2011-03-28 @ 08:31:23    Postat av: Susan Gullix
Go morron......blev inte så mycket bloggande igår då tiden inte fanns direkt. Vi hade fullt upp igår med att leka Rockstars....haha. Ni förstår att igår då vi var på Maxi så såg vi att dom sålde ut Band Hero till ett pris på 99 kr. Alltså trummor, microfon, gitarr och spel för endast 99 kr så det var ju bara till att slå till direkt. Jag och mannen är ju lite utav Guitar Hero nördar (som ni nog redan vet) så då passade detta bra till PS 2:an (brukar ju lira på Wii:et i vanliga fall).

Vi kopplade in allt då vi kom hem igen och sen lirade vi för fullt här allihop. Barnen spelade trummor för fulla muggar, mannen spelade gitarr och jag sjöng till tusan (och så skiftade vi mellan intsrumenten mellan varven). Haha.....ja, familjen knäpp men attans vad kul vi hade. Så idag är man väl slut som artsit helt enkelt. Jaja.....det var kul att få leka Rockstars litta granna i alla fall. Mmmm....och tvätten som jag skulle tvätta igår, ja...den flyttade jag fram tills imorgon bitti istället.

Ny dag idag....ny vecka med för den delen. Vi ska städa lite idag och sen får vi se. Just nu är barnen i full färd med att leka på Eliotts rum. Dom är väldigt bra kompisar idag, och än så länge, så det är ju ok.

Nåväl önskar er i alla fall en bra dag för nu ska jag snart sätta fart här hemma. Bjuder på en bild på Stella då hon körde bil (bilkundvagn) på Maxi igår.



Morgon hos Nilsson/Gûllix

2011-03-27 @ 09:37:46    Postat av: Susan Gullix
Gääsp.....ja, så känns det här idag men jag piggnar nog till snart. Blev glad då jag tittade på klockan imorse då Stella väckte mig. 07 stod den på och det tyckte jag var helt ok. Men kom på att ahhhh, hon är ju faktiskt bara 06...som vanligt då med andra ord. Mina barn hade en bra period då dom sov till åtminstonde 7.30 men Stella har hoppat tillbaka till att vakna mellan 05.30- 06 igen. Men klart...det är ljusare på morgonen nu också och det spelar ju in till en viss del.

Jag och mannen såg faktiskt film igår för omväxlings skull. Vi kollade på Tron och den var f*n bra. Lite som en blandning mellan Femte Elementet och Matrix...typ. Mmmm....sen har vi ju hon är (undertecknad) som tydligen alltid ska somna oavsett hur mycket hon kämpar emot. Ni vet bebisar som sitter i sin matstol och äter och somnar samtidigt? Japp...där har ni mig. Hur många gånger som helst så ser mannen mig sitta och tugga på något och samtidigt falla i sömn....haha. Är man trött då eller vad? Nåja...det var precis i slutet så jag såg faktiskt nästan hela filmen.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska tvätta klockan 16 men det är ju flera timmar dit. Solen lyser i alla fall så pluspoäng på det.

Vad ska ni hitta på idag?

Playtime....

2011-03-26 @ 17:52:43    Postat av: Susan Gullix


Ute och leker i det soliga men kyliga vädret


Idag har vi haft sol här hela dagen men väldigt kyligt får jag säga. Vi har, efter att vi hade spenderat morgonen med lek här hemma, fortsatt leka ute sen. Vi gick till några lekplatser på Dalhem och hade nya gräsklipparen med, sparkcykel och sandsaker. Blev några timmar ute och nu när man har kommit hem och värmt upp sig så får jag väl säga att det var rätt skönt ändå att vara ute så länge.
Vi har slängt (inte bokstavligt då) i oss lite mat och nu leker Stella på Eliotts rum och Eliott sitter med Daddy Cool och tittar på Scooby Doo. Jag passar så klart på att blogga medans det är lugnt för när som vänder det och blir full rulle igen.

Ikväll blir det mest lugnt framför tv:n. Blir väl att vi ser film eller serie. Tråkigt nog så har vi sett klart alla avsnitt utav Sons Of Anarchy. Lite sorgligt för den serien var/är så sjukt bra. Men nja...en film hade kanske inte varit så dumt ikväll faktiskt. Några förslag på bra och spännande filmer?



 

Sunny Saturday

2011-03-26 @ 08:54:41    Postat av: Susan Gullix
Go morron säger jag då. Vaknade utav mig själv klockan 6 men trodde att klockan var mycket mer så jag gick upp. Hmmm....hade jag vetat att klockan bara var 6 så hade jag försökt somna om. Men men.....det är så ljust så man blir lite lurad. I alla fall...när jag kom upp så såg jag att Eliott låg i sin säng. Han kommer ALLTID in till oss på natten men se...inte inatt inte. Duktig kille.

Idag är det sol, sol, soloch det gillar vi jätte mycket. Vill hitta på något kul idag men vad? Var rejält rastlös igår och ville hitta på något och jag har lika samma känsla idag. Måste komma på något KUL. Får fundera helt enkelt, än så länge är det fortsatt morgon.

Vad ska ni själva hitta på en dag som denna?

och ja...fotografera ska jag idag så man kan lägga in lite nya bilder här på bloggen. Skulle kunna leta upp en gammal bild men jag orkar inte det nu....så ett bildlöst inlägg.

Fredagen so far...

2011-03-25 @ 16:47:25    Postat av: Susan Gullix
Tjohoo.....tjoff och pott så försvann tiden. Där fick jag för att jag tyckte att gårdagen var så himla seg...haha.

När jag hade lämnat barnen på dagis så gick hem och fixade undan lite och sen så såg jag gårdagens avsnitt utav Big Brother. Jaaa....det ÄR beroende framkallande och man måste kolla. Sen vid typ 11 så kom mormor och Jörgen och hämtade mig och så körde vi till Willys så jag kunde storhandla lite. Tackar så mycket för liften.

Sen när jag hade kommit hem och packat in allt så var det snabbt iväg för att hämta hem barnen. Hade lovat dom varsen gräsklippare eftersom Eliotts älskade gräsklippare efter mycket slitage hade gått i sönder. Ja...ni som hängt med vet att Eliott älskar att vara ute och klippa gräset. Där tog vi och åt lite krov också och när jag står och ska köpa korv så börjar Eliott stor gråta. (Han och Stella satt och så passade Eliott Maxi vagnen). Han hade fastnat på något sätt med hakan i den där "kroken" eller vad det nu är och satt fast. Givetvis fick jag panik och det såg en som jobbade i kassan så hon kom och räddade honom. Jag tackade och hon sa att hon såg att jag fick lite panik så då är det bättre om man "rycker in". Jepp...helt rätt. Tack för hjälpen där också. I alla fall....Daddy Cool ringde då vi åt korv och det visade sig att han redan var hemma (wihooo) så han kom till Maxi och mötte upp oss. Blev en runda inom Skopunkten då både han och jag behövde nya skor till fossingarna.

Nu är vi hemma....haft lite myspys med barnen. Nu leker dom på Eliotts rum och ja....det börjar så småningom bli kväll. Njae...inte riktigt än men mer kväll än eftermiddag i alla fall.

Och ja...inga foto har jag tagit idag. Fy skäms på mig!!

Chaka laka boom boom

2011-03-24 @ 17:03:57    Postat av: Susan Gullix


Glada badbarn

Min rubrik...kunde inte få fram någon vettig rubrik så den fick bli lite ovettig. Dagen idag då...hmmm....seg som sirap får jag nog säga. Känns som om denna dagen har varit i en evighet. Vi har inte gjort så där värst mycket utan hållt oss här på hemmaplan. Var en runda inom affären men hallå....blåste ju inte lite ute. Var på gränsen till att vi nästan flög i luften. Kollade förresten väderprognosen på HD och ser att det skulle bli 7minus grader till helgen. Men wtf liksom. Varför gå från 12 plusgrader till 7 minus grader? Ser inget som helst roligt i det. Varför spelar väder gudarna ett sådant fult spel? Nej...inte rättvisst. Hoppas att det inte stämmer i alla fall. 

Barnen har roat sig med att leka och busa idag, badat har dom också gjort och det tyckte dom var skoj. Jag har fixat lite och så där och så har vi klart fått i oss mat också. Blev spaghetti med köttfärssås idag. Det går alltid hem liksom.

Nåja...kväll snart. Ska bli skönt eftersom dagen har kännts som en evighet. Hoppas bara att kvällen inte går riktigt lika sakta.

Vad har ni hittat på idag då?



Stormigt värre

2011-03-24 @ 09:01:27    Postat av: Susan Gullix
Go morron alle samman. Här har vi varit vakna sedan runt strax innan kl 6 imorse. Och vem är inte på besök idag om inte Herr Storm. Mindre trevligt får jag väl säga för det känns inte alls inspirerande att bege sig ut. Får helt enkelt roa oss inomhus idag. Än så länge är det inga problem. Eliott leker med gräsklippare och Stella leker på sitt rum.

By the way...kollade nyss på reprisen av Big Brother då jag missade det igår. Ehhh...oh my god är väl det jag har att säga. Det har ju förvandlats till värsta porr tv:n!!! Big porn Brother...typ. Mmm...bara en liten notis så där.

Jag ska ta och sätta fart här hemma snart med det jag ska och sen blir det väl mest lugnt antar jag. Ska se till att sätta igång med kättfärssåsen som vi ska ha idag också så det kan stå och gotta sig tills vi ska äta middag sen.

Hopas att ni får en bra dag idag.

Hoppsan sa då...

2011-03-23 @ 17:00:49    Postat av: Susan Gullix
Hmmm...oj...hej! Har visst inte bloggat idag, sorry for that. Jag har helt enkelt inte haft tid men nu ska jag skriva ner lite tänkte jag medans Stella leker inne på Eliotts rum och Eliott sitter här och tittar på tv.

Medans barnen var på dagis så fixade jag undan lite här hemma och så som jag brukar göra och därefter så såg jag ikapp mig på Big Brother och Sons Of Anarchy som jag missade igår. Seriöst...jag somnade vid typ 21.30 igår igen. Är det tantvarning på mig då eller? Känns lite så om jag ska vara ärlig. Nog för att jag brukar somna i soffan men 21.30 och två dagar i rad. Nääää....inte bra att närma sig 35 25.

Efter dagis så promenixade vi till Maxi. Härligt väder idag igen med solmen liiiite kyligare än igår. Blåst lite har det gjort också och vad jag har förstått så ska det storma till det ordentligt imorgon. Hua....gillar inte storm.

Jaja....det närmar sig kväll, mannen är iväg och spelar Badminton och senare ikväll så blir det självklart fortsättning på Sons Of Anarchy och då ska jag banne mig INTE somna som en gammal tant i soffan.



Ps. Hoppsan...mycket av inlägget försvann då det publicerades men har rättat till det nu.

13 grader och sol

2011-03-22 @ 16:14:55    Postat av: Susan Gullix


Lek utomhus efter dagis


Vilket underbart vårväder det har varit här i Helsingborg idag. 13 plusgrader och sol. Hur underbart som helst så självklart fortsatte vi vara ute och leka då jag hade hämtat barnen på dagis.  Var bara upp om snabbt och hämtade en massa leksaker och fika att ta med ut. Barnen lekte en massa och sedan byggde dom något bygge utav stor stenar tillsammans med andra barn. Vi hann vara ute i 1½ timme innan vi gick upp, då solen försvann och det blev kyligt.

Ikväll blir det till att fortsätta titta på Sons Of Anarchy. Såg ikapp dom 2 avsnitten innan som jag missade igår (då jag snarkade gott i soffan) och det är så spännande så jag....ja, inte vet jag men otroligt spännande i alla fall.

Nåväl, dagen har varit toppen här idag så hoppas att ni också har haft en toppen dag?



Go morron go morron...la la lalla

2011-03-22 @ 08:06:35    Postat av: Susan Gullix
Go morgon. Idag skiner mitt humör ikapp med solen som lyser stort utanför. Det ska bli upp till 10 plusgrader här idag. Förstår ni? Underbart!!! Barnen ska till dagis så hoppas att det är fortsatt fint väder då jag har hämtat hem då. Då blir det helt klart lekstund utomhus.

Jag städade ju och så igår och jag är redan klar här hemma med bäddning och undanplockning så jag ska endast det lugnt idag faktiskt. Ska kolla på Big Brother som jag missade igår eftersom jag däckade i soffan så tidigt. Men känner jag mig själv rätt så vet jag att jag kommer till att fixa med något annat på hemmaplan ändå. Här finns alltid något jag hittar på med att få undan...haha.

Nåväl....önskar er en bra dag så hörs vi sen.

Woala...and I´m done

2011-03-21 @ 17:00:11    Postat av: Susan Gullix


Idag blev det en massa lek inomhus


Helt otroligt....äntligen färdig med allt som jag hade att göra på min lista idag. Nja....vara ute och leka hann vi dock inte men vi fick i alla fall lite luft då vi gick till affären. Bättre än inget och sen kommer det en ny dag imorgon....right?

Känns nu i benen att man har sprungit en massa upp och ner i trapporna för tro mig...många rundor har det blivit.

Just nu leker barnen fortsatt fint med sakerna som vi tog upp från källarförrådet innan. Dom har lekt i princip hela dagen och har varit tålmodiga varje gång jag har fått avbryta dom för att springa än hit och än dit. Jag är mer död än levande just nu så jag har degat ihop i soffan. Barnen får leka vidare och senare ikväll då dom har somnat så ska jag och mannen hänga i soffan och kolla på Sons Of Anarchy...till det blir det gottig maräng swiss.

Nu ska jag kika in och se vad ni har haft för er idag! 


Dagens att göra

2011-03-21 @ 09:42:45    Postat av: Susan Gullix
Blir inte så närvarande vid bloggen förräns ikväll för här är massor att göra idag.

*Utfodra barnen med frukost
*Sortera skåpet med alla sängkläder och handdukar (en himla röra där inne)
*Renbädda alla sängar
*Sortera enormus tvättberg som ska tvättas rent idag
*Diska berget utav disk
*Springa ner i soprummet
*Lämna saker i källarförådet
*Tvätta i tvättsugan (ner, upp, ner, upp, ner upp and so on)
*Städa undan hemmet
*Dammsuga

*Samtidigt roa barn, laga mat till barn, helst hinna ut och få lite luft och ja...lite så.

Hmmmm.....undrar om jag är trött ikväll? Men lika bra att köra på då jag känner att det är bra läge att få undan alla måsten idag och då humöret finns. Städar/fixar Susan är i tagen!!

Fun day out in the sun

2011-03-20 @ 19:11:19    Postat av: Susan Gullix
Sooool...det har vi haft idag på eftermiddagen. Älskar sol. Vi har faktiskt varit ute i 3½ timme och då hade vi massor utav saker med oss. Sparkcyklar, trehjulingen, bollar, massvis med sandsaker, grävskopor och dockvagn. Så brist på sysselsättning ute var det verkligen inte. Barnen har lirat fotboll med Daddy Cool och då upptäckte vi att Stella som vill bli en fotbolls tjej är en riktig DIVA och ska bara lira och ha bollen för sig själv...haha. Nåja....det kan man vara det också. Fikade gjorde vi också ute och idag var det en riktig sån där vår känsla dag...härligt.

När vi kom hem sen så blev det till att laga middag, äta och sen sätta 2 smutsiga barn i badkaret. Men just nu undrar jag vem som blev tröttast utav allt håll igång? Barnen leker för fullt inne på Eliotts rum medans jag och Daddy Cool sitter här i soffan och är näst intill utslagna. Snart dax att lägga Stella och därefter Eliott sen lovar jag att det bara blir slapp i soffan resten utav kvällen. Hinner jag inte in till er idag så kikar jag självklart in imorgon. Hoppas i alla fall att ni har haft en bra dag?

Lite bilder från dagen kommer här nedan

Sunday it is

2011-03-20 @ 08:10:30    Postat av: Susan Gullix


I väntan på bussen....


Go morron alla i blogg världen, och ja, ni andra också så klart. Vi gick upp klockan 6 idag och det med en Stella som inte var på världens bästa humör. Phew...tur att hon chillade ner sig så småningom. Just nu tittar barnen på Kim Possible och jag har nyss diskat undan det enorma diskberget och bäddat barnens sängar. Senare så ska vi gå ut allihop och leka. Fattas en fin sol bara. Det är utlovat att det ska bli soligt idag och typ 5 plus grader så hoppas verkligen att det stämmer.

Igår då barnen sov så såg jag och mannen på film. Vi såg en film som heter Fair Game med Naomi Watts och Sean Penn men det var alldeles för mycket politik och för lite action så den föll mig inte i smaken. Jag somnade i soffan i vanlig ordning.

Avslutar med att säga GRATTIS till mannen min på namnsdagen idag.



 

"Titta mamma, jag klipper mitt hår"

2011-03-19 @ 17:22:16    Postat av: Susan Gullix


Idag var jag och barnen hemma hos min mamma en runda på lite fika och så. Barnen lekte massor med en massa och plötsligt tyckte jag att det var lite väl tyst så gick och tittade vad dom gjorde. Då säger Stella så fort jag kommer att "Titta mamma, jag klipper mitt hår". Ahhhh...panik som attans. Hennes långa, fina hår hade hon satt saxen i och satt och klippte glatt. Nu hade hon klippt en ganska bra bit på båda sidorna och hade jag kommit någon sekund senare så hade hon klippt av en hel totte som hon höll på med. Tokiga tokiga unge. Så nu har hon inte så där långt hår längre som hon hade för Daddy Cool fick klippa "rätt" det. Nåja...tur att det växer fort och att hon inte typ klippte av en hel totte.

Efter att vi hade varit hos min mamma så tog vi en vända inom Max för att äta hamburgare. Gott gott i magarna.

Här hemma sen så har vi lekt, klippt Stella så klart och nu är det lite film tajm. Kollar på Pororo (ett jäkla namn för övrigt) som är en film som barnen fick i sin Maxbox.

Ikväll blir det väl fortsatt mys med lite serie och gott gott. Är det lördag så är det.

Vad har ni hittat på en dag som denna?

 

Fick jag verkligen hem MINA barn?

2011-03-18 @ 20:54:01    Postat av: Susan Gullix
Hmmm......mina barn idag. Gud vad dom har lekt fint och haft sig. Varken bråk, slagsmål eller tjaffs har funnits här idag. Här på kvällen lekte dom mamma, pappa, barn och sen innan det var dax för kvällsmat och barn tv så städade dom till och med upp efter sig. Började faktiskt undra om jag verkligen hade fått rätt barn med mig hem från dagis.

Vi har myst här i soffan tillsammans och kollat på Amigo (blää) och Barda. Mitt i Barda så somnade lilla Stella som en liten prinsessa och sen efter Barda så ville Eliott sova i sin säng. Han somnade på cirka 10 minuter. Seeee...dom kan ju. Varför visar dom inte det oftare?

Jag sitter i alla fall här nu, i min ensamhet, och surfar lite, Let´s dance visas på tv:n och så kränger jag Polly (allt för många känner jag). Men men...gott gott. Tycker att klockan kan hoppa till 22 nu så jag kan kolla på min favorit Gurkan i Big Brother. Haha...skönare dude får man leta efter. "Jalla Jalla din jävla åsna".

Friday on my own

2011-03-18 @ 17:19:25    Postat av: Susan Gullix
Tjolahopp....kvällen närmar sig och skönt är väl det. Grå, tråkig dag så imorgon hoppas jag att det blir bättre. Håller tummarna för det i alla fall.

När jag hade hämtat barnen på dagis så har vi bara varit hemma. Var lata och åt pizza till mat och sen blev det chokladpudding efter det. Det hade Eliott sett fram emot ända sedan imorse så det var efterlängtat. Själv åt jag inte då jag har fått lite avsmak utav det (chokladpudding då alltså). Sen har barnen lekt på sina rum och jag har städat lite. Orkade verkligen inte det innan idag men det var ändå snabbt avklarat så det var lugnt.

Kvällen kommer jag till att spendera själv då mannen är och turar med lite jobbkollegor. Ja, barnen är ju hemma så klart men annars är jag själv. Lite små tråkigt faktiskt. Får se vad jag ska roa mig med men jag ska i alla fall kränga Polly och Ostbågar...haha. Sen vet jag inte vad som visas på tv en fredagskväll då vi aldrig kollar å tv nuför tiden, vi kollar ju alltid serie eller film som ni vet. Nå....får kanske gå in och kolla i stora filmförrådet och se om där kanske finns en film som kan passa mig och som jag inte har sett. Men att stå och leta där inne är som att leta efter en nål i en höstack. Önskar er en trevlig fredagskväll men uppdaterar nog mer senare. Så länge visas en bild på liten söt Motorcykel kille

Fredag morgon

2011-03-18 @ 07:45:20    Postat av: Susan Gullix
Go morron...eller ja...vet inte om den är så god men det är morgon i alla fall. Det var morgon redan klockan 5 här hemma för då skulle Stella minsann inte sova mer. Jag däremot skulle kunna sova i ett helt år känns det som.

Barnen är klara och vi har redan hunnit med några rundor med kiv och massa tjaffs. Dom hinner knappt vakna förräns dom är igång alltså. Bara känner mig så less och är noll glad.  Så jäkla tråkigt att känna så men ja...inte vet jag. Glädjen finns inte här idag...borttappad? Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. Blääää...depp.

I vilket fall som...hoppas mitt humör blir bättre senare och att jag kan hitta lite glädje under dagen. Önskar er en bra fredag helt henkelt.

One picture and some words

2011-03-17 @ 16:51:39    Postat av: Susan Gullix

Tålamod

2011-03-17 @ 15:41:20    Postat av: Susan Gullix
Hmmm...jag har brist utav den varan för tillfället känner jag. Jag som brukade ha ganska bra tålamod har nog tappat det mesta. Jag irriterar mig själv som fan på att det är så och undrar om jag kanske är på väg in i en 35 års kris? Jag vet inte men kanske...något är det ju.

Har nygligen haft ett "krig" med den lilla. Hon bara skrek för att hon inte fick som hon tyckte, bet mig i handen, kastade min kamera i golvet och lite annat. Det var inte så länge som jag hade tålamod och sen åkte hon in på rummet, där hon självklart inte stannade kvar. Kanske har jag inte samma tålamod för att jag vet att det inte dröjjer så länge tills nästa "krig" bryter ut. Det här med "krig", skrik tjiv och tjaffs tillhör ju tyvärr vår vardag ganska många gånger om dagen/kvällen. Det är som om att jag inte kan slappna av. Äsch jag vet i fan alltså! Ville väl bara klaga lite grann.

Just nu tittar i alla fall Stella på en Barbie film, Eliott leker på rummet...

Tandis - YES she did it

2011-03-17 @ 10:01:46    Postat av: Susan Gullix
Åhhhh...duktiga duktiga Stella som klarade av tandläkar besöket galant idag. Som ni läst innan så har det absolut inte gått bra vid någon form utav undersökning för Stellas del (tandläkaren,BVC mm). Det har att göra med hennes underlivs  olycka hon hade i badkaret då hon var liten. Efter det så har det inte fungerat med att någon form av doktor/tandläkare har fått kolla på henne utan att hon har fått panik. Panik med stort P!! Men idag gick det även om hon var väldigt nervös. Hon fick sitta i mitt knä när tandläkaren kollade på hennes tänder. Blev många pauser emellan men det gör inget. Hon klarade det och jag är sååååå stolt över henne. Hennes tänder var hur fina som helst så inga problem där.

Nu är vi hemma igen och ska snart sätta igång med att rymma upp här hemma och sen får vi se vad som sker. Önskar er en bra dag så länge så hörs vi senare.

Softisch....typ

2011-03-16 @ 17:26:33    Postat av: Susan Gullix
Mmmm.....då kanske det kan fungera med att blogga då. Väldigt irriterande då det krånglas IGEN med Blogg.se, var inte så längesedan som det krånglade sist.

Försökte vila lite efter att jag hade lämnat barnen på dagis men när jag typ precis somnat in så där härligt ni vet så vaknar jag av en massa plingande på dörren. Jag skojar inte...det plingade så mycket så jag började undra om det kanske brann här i huset och jag var tvungen till att evakueras snabbt som tusan. Men se där...det var min lilla söta mormor som plingade som en tok.....haha. Hon är ju bara för söt. Hon skulle höra om hon kunde få låna min nyckel så hon kunde komma in i grovsoprummet. Efter det så tyckte jag att det var no point att sova vidare så jag struntade i det. Ångrar det lite nu dock för ja...pigg är man inte efter en väldigt tidig morgon. Nåväl...strunt samma.

Mina barn är också väldigt trötta efter den tidiga morgonen (natten?) och Stella har alldeles precis somnat här i soffan. Det är ok för jag vet att hon sover tills morgon bitti ändå. Och sen ska vi upp tidigt imorgon eftersom vi ska till tandläkaren med Stella. Eliott sitter också ihop kurad i soffan och kollar på Ben 10. Han lär dock vara vaken ett tag till.

Ikväll blir det att titta på Bones och Big Brother och så som vi brukar göra på kvällarna. Får se hur länge jag orkar bara.

Hur har eran dag varit?

"Catch the day"

2011-03-16 @ 05:29:42    Postat av: Susan Gullix


Det är inte ofta som man ser syskonen Nilsson så här kärleksfulla mot varandra...men det händer


Ja....Fånga Dagen kan man väl säga att vi gör här hemma idag. När klockan var strax efter 4.30 imorse så gick vi upp efter en mindre "sängolycka". Efter det så var det ingen som skulle sova vidare här inte. Jag var inte i tillstånd att argumentera emot och starta eventuellt tjaffs så bara att gilla läget. Det tittas på Toy Story 3 just nu eftersom det är så pass tidigt att inte ens barn programmen har börjat på tv. Men i alla fall så finns det något positivt med att vara uppe tidigt. Man har ännu mer utav dagen och sen så somnar barnen kanske i hyffsad tid ikväll? En himla tur bara att det inte händer så ofta att vi går upp nästan mitt i natten.

Invigning...

2011-03-15 @ 20:01:26    Postat av: Susan Gullix
Så där....sonen har somnat på soffan och Stella har sovit sedan ett tag tillbaka. Tröööötta barn idag och det är helt förståeligt. Först har dom varit ute på dagis (Eliott 2 gånger och Stella 1 gång) och när jag hade hämtat dom och vi hade fått undan middags stöket och det där så begav vi oss ut. Sol och härligt jue. Klockan var väl runt 15 då vi gick ut och sen var vi ute ändå tills Daddy Cool kom hem från jobbet, då var klockan en bit över 17.30. Barnen hade sparkcyklarna med sig ut så nu är dom invigda för detta året. Sandsaker var också med så det har lekts massor.När vi kom upp blev det kvällsmat och barn tv och ja.....nu är det kväll här. En annan är också helt slut nu men det gör inget...älskar att våren är på väg (sen att det sägs att det ska snöa massor till helgen ignorerar jag).

Lite bilder från då vi var ute

The sun is shining

2011-03-15 @ 11:10:33    Postat av: Susan Gullix


Mina små kottar...med betoning på små


Då var det tisdag och ute skiner solen idag. Känns bra att den är framme för det behövs massor utav sol nu. Sol gillar vi och faktiskt så såg jag små krokusar som var på väg upp igår. Tjohoo....spring time.

I vilket fall som...igår var det action, action och åter action med en massa att göra, fixa och dona. Avslutade med det sista som var tvätten så när klockan var närmre 20.30 så kunde jag få sätta mig ner. Haha...vissa dagar är det bara to much. Då hade Eliott i och för sig inte somnat än för han skulle ju absolut somna i soffan. Han fick göra det för vissa krig får jag helt enkelt se upp med.

Jag och mannen åt  varma mackor som fixades i mackjärnet och så såg vi på Bones samtidigt. Ehh....ingen bra idé alls för det är inte så fräscht att äta då man kollar på det. Bläää...mackorna var helt plötsligt inte så goda som dom skulle vara.

Barnen är på dagis nu och jag har redan fått undan morgonstöket så jag sitter och tar det lugnt. Är lite off i planeten utav någon anledning och känner mig på lite dåligt humör. Eller nja, kanske inte dåligt humör direkt men ja....inte helt hundra med humöret i alla fall.

Och just det...på torsdag är det dax för Stella att försöka igen hos tandläkaren. Gick ju inte dirket bra förra gången för det var ju katastrof. Hoppas verkligen att det går bättre denna gången...annars vet jag inte vad.

Nåväl...hoppas att ni har en bra dag och att ni också har härlig sol hos er?

Måndag

2011-03-14 @ 15:16:01    Postat av: Susan Gullix
Tjolahopp. Gud....min blogg har varit mer eller mindre död under helgen...oooupsi. Men men...det blir så under helgen för allt går i en rasande fart och är stressigt.

Idag i alla fall så har vi haft en massa och göra och är inte klara än men har en paus nu. Jag har städat som en tok, handlat, lagat mat, klippt Eliotts hår, badat barn och sen ska vi tvätta om ett tag också. Känns som om man inte har suttit så mycket idag och sen blir det en massa springande upp och ner i tvättstugan. Hua....motion var det ja.

Barnen har varit någorlunda lugna idag och jag tror att det var skönt för dom att ha en paus från mig som dom hade under lördagen. Nu var det i och för sig bara på kvällen men ändå. Jag behövde det i alla fall kan jag säga...haha. Är faktiskt lite mör även idag men man är ju inte 20 längre. Tänk vad man kunde hålla igång förr. Förstår inte hur man orkade festa och hålla igång så som man gjorde då. Hihi....vilka tider det var.

I vilket fall som...en liten paus här och sen blir det en massa spring. Får se om det hinns med ett inlägg till sen kanske.

A night out with my friend

2011-03-13 @ 17:09:40    Postat av: Susan Gullix


Den enda någorlunda "normala" bilden som togs igår...haha


Ja...igår var jag som sagt och festade med min bästa vän Marika. Det var väldigt skoj kan jag säga. Vi var hemma hos henne först och snackade, och drack en massa Bacardy razz (heter det väl?). Gott var det i alla fall. Sedan tog vi bussen ner till stan där vi först åt varsen hamburgare på Mc Donalds och sen satte vi oss på Stinsen och drack öl. Pratade som tusan och var så där knasiga som vi alltid är. Mmmm....det är bara vi som förstår hur vi är. Ja, klart men ja....vi är lite knepiga...haha. Sen var det hemgång sen mitt i natten och det var också väldigt kul...haha. Kan säga att jag somnade på 2 röda sekunder då jag kom hem. Tack för igår Marika.

Idag vaknade jag....ja, ni tror mig väl inte men strax innan 6 imorse. Fattar ni??? Blev duktigt irriterad på att vakna så tidigt. Inte ens barnen var vakna då. Nåväl....huvudvärk till tusan och ett stort begär efter äpple juice, som vi självklart inte hade hemma. Gah!! la mig på soffan och sen vid 9 så vart jag ganska pigg och kry igen
. Men en latmans dag har det varit. Mycket häng i soffan och slappt. Men det är ok.

Hoppas att ni har haft en bra helg? Kikar in till er imorgon.

A good day

2011-03-12 @ 07:35:03    Postat av: Susan Gullix
Go morron. Idag känns det som om det kommer till att bli en bra dag. Jag är på gott humör trots att jag la mig så sent som vid 01 tiden igår. I know...what happend? Jag som alltid somnar på soffan runt 22-23 någon gång. Men vi såg Sons of Anarchy som var så spännande och efter det så blev det ett avsnit utav Bones. O yes....nu har vi äntligen säsong 6.

Just nu tittas det på barn tv och sen blir det nog en massa lek. Vädret idag är ju inte så där jätteroligt men man överlever ju det med. Som sagt....en bra dag tror jag att detta blir. Önskar er en trevlig lördag så hörs vi sen.

Fredag

2011-03-11 @ 15:55:37    Postat av: Susan Gullix


Mina fina barn (som dock kan driva en till vansinne)


Jaha...då var det fredag då. Barnen har varit på dagis och jag har.....ja, har inte gjort så mycket. Samlat ork inför nästa pass antar jag. Går dagen knäckte mig så jag var rejält trött och less. Får verkligen hoppas på att helgen inte går i samma tecken som det brukar. 

Barnen är i alla fall på gott humör än så länge. Vi år hamburgare då vi kom hem för det ville barnen ha och sen har Eliott fått spela lite Playstation för det hade jag lovat honom. Spindelmannen var det som gällde för honom. Nu leker dom och jag ska snart ta tag i att dammsuga. Skulle gjort det innan men orkade inte. Näää...har inte så mycket mer att skriva, är inte riktigt på humör. Hoppas att ni får en fin fredag!!

Jag börjar om....

2011-03-10 @ 15:51:25    Postat av: Susan Gullix
Japp, raderade det andra inlägget, lika bra. Har egentligen inte så mycket att skriva. En dålig dag då jag enbart längtar tills det är kväll och jag får dra täcket över huvudet. Mina barn har som sagt drivit mig till vansinne idag och jag vet att det inte är över ännu. Just nu tittar Stella på tv och Eliott sitter vid sin dator. Jag sitter och bara....ja, bloggar för tillfället men annars nada. Alla mina krafter och all min ork är slut. Tråkigt men sant!

Ja, hörs kanske vidare imorgon helt enkelt.

Dålig start

2011-03-10 @ 12:46:23    Postat av: Susan Gullix

INLÄGG RADERAT!!!

Lite utav Stella i en liten movie=)

2011-03-09 @ 15:30:17    Postat av: Susan Gullix


Born this way to Dance on the floor

2011-03-09 @ 12:58:51    Postat av: Susan Gullix
Haha...vad ska man säga? Den där solen jag skröt om imorse varade ju inte så länge. Den har nu ersatts utav regn. Mög också...sprack mina planer om att vara ute då barnen är hämtade på dagis. Nåväl...får roa oss inne istället.

Jag har i alla fall sysselsatt mig med att diska, dammsuga och torka golven här hemma. Blev kanske lite utflippat som det brukar bli då jag spelar hög musik. Ehhh....ja, jag lekte wanna be artist igen med golvmoppen och har flippat till det lite...haha. Men va fan...man lever bara en gång så spelar ingen roll. Eftersom jag älskar musik och dans så kan jag lika gärna kombinera det med städ...hehe. Nåväl...dax att sitta på lilla rumpan ett tag med lite gott kaffe innan jag ska hämta barnen om ett tag.

2 utav låtarna som jag flippat till idag




Mittle in the week

2011-03-09 @ 08:29:05    Postat av: Susan Gullix


Älskar denna bilden som jag tog på sonen igår



Go morron på er. Här har man vaknat till vad som ser ut till att bli ännu en solig dag. Älskar att våren verkligen är på väg nu...tjohoooo. Tänk att helt plötsligt så exploderar det i grönt och blom dofter. Härligt eller hur?

Anyway...vi ska alldeles strax bege oss till dagis och sen vet jag inte vad som sker riktigt. Jag har redan bäddat, plockat undan och allt det där. Men men...hittar säkert mer att fixa med, brukar ju vara så. Ville mest in snabbt och önska er en trevlig dag. Vi hörs senare.




Så vart jag nöjd;)

2011-03-08 @ 16:42:07    Postat av: Susan Gullix
Amen där ser man.....hämtade barnen på dagis och eftersom det var härlig vårsol här idag och några plusgrader så fortsatte vi faktiskt med att vara ute. Vi gick  hem om och hämtade barnens saker som dom ville ha med ut. Det var mysigt att sitta i solen och få solens strålar i ansiktet. Det blåste lite kallt men hey...våren är på väg och det är stor tummen upp på det. Försökte faktiskt mobil blogga då vi var ute men va f*n. Det fungerar att logga in på bloggen och skriva rubrik men då inlägget ska skrivas så går det inte att skriva bokstäver. J*vla mög mobil liksom. Nåväl, vi var väl ute i cirka 1½ timme innan vi bagav oss upp. Och vet ni vad som skedde då? Joooo....jag stillade mitt Semel begär som jag hade innan. Ni förstår, innan vi begav oss hem efter dagis  så smet vi in på bageriet och köpte med oss Semlor...hihihi. Meeen, det är ju faktiskt Semel dagen idag, eller Fetis dagen eller vad man nu säger. Guda gott var det i alla fall.

Just nu leker barnen, vi har startat tvätten innan för ett tag sedan och snart är det dax att springa ner igen för att starta dom andra maskinerna och hänga upp i torkrummet. Japp....vad har ni hittat på idag då?

Några utav bilderna jag tog innan

Ge mig ge mig ge mig

2011-03-08 @ 11:25:51    Postat av: Susan Gullix
Men gud alltså...måste vara grymt fel på mig. Vaknade upp från en (behövlig) vila och jag nästan dregglade utav tanken på en Semla. Alltså...helt sjukt att man kan vakna och bara ha ett Ha begär så där...haha. Ett måste att ha under dagen med andra ord.

Nåväl, barnen är på dagis och jag tog mig en vila. Jag var helt trött i planeten så hade inte fungerat idag annars. Nu har jag dock att göra eftersom jag har skjutit upp på allt. Jag ska bädda, diska undan diskberget, dammsuga och lite så där. Sitter här nu och orkar inte riktigt ta tag i det. Ska ha lite kaffe först i alla fall så får jag sätta fart sen. Med litta hög musik så går det nog bra.

Igår då barnen lagt sig.....(Stella somnade redan efter 18 efter ett gigantiskt utbrott och Eliott la sig fint 19.30) Har förresten nu fått ta tag med "hot" ang deras krig vid läggning. Lägger dom sig inte utan att bråka, skrika, klösas, bitas och ALLT som dom nu hittar på så kommer jag till att ändra deras rum igen så att dom sover i samma och har samma lekrum. Känns verkligen inte ok att ta tag med "hot" men jag har provat alla andra sätt och det blir bara värre så vad har jag för val? Men det gick bra igår för dom vill verkligen inte ha samma sovrum/lekrum. Får se hur det går ikväll.

Det jag skulle komma till egentligen var att när barnen sov igår så kollade jag och mannen på Sons Of Anarchy. Jäklar vilken bra serie....och så spännande. rekommenderar er att se den om ni inte redan har gjort det. Sen blev det Big Brother (of course) och sen sängen.

Näää...kaffe och sen sätta fart. Ha en bra dag!!!

Besök av Sonia och barn

2011-03-07 @ 18:34:14    Postat av: Susan Gullix


Alla 4 barn i full färd med att leka


Ka paow....då var denna dagen snart slut och jissus vad fort den gick. Skönt i och för sig men jag hann inte riktigt med. Vi började med att städa imorse, behövligt verkligen. Sen efter att vi gjort oss iordning och så så kom Sonia hit med sina barn Johan och Adrian. Vi åt pizza, drack kaffe, snackade, höll koll på ungarna som bråkade mellan varven och lekte...haha. Trevligt i alla fall. Sen efter några timmar så tog vi på alla barnen och gick ut och gud vad skönt väder det var ute idag. Härligt med sol och lite värme. Det gungades lite, klipptes gräs och lite så innan vi allihop fortsatte mot Maxi. Där handlade vi lite som vi skulle ha och sen åt vi korv då vi var där också. Sen sa vi hej då till Sonia och hennes barn och så fortsatte vi hem. Det fick bli snabb dusch för barnen och mig...skönt efter en dag med massa bus och annat.

Lilla tösen här hemma sover redan. Hon var trött och fick världens utbrott över jag vet inte vad och hon somnade på typ 3 minuter. Hon sa dock förlåt innan hon somnade så hon försstod att hennes utbrott gick lite väl långt. Eliott sitter och tittar på barn tv och sen blir det sängen för honom också. Han är också trött efter dagens alla händelser. Like me då.

Nya tag?

2011-03-07 @ 09:35:24    Postat av: Susan Gullix
Hujeda mig...go morron. Igår var ingen bra blogg dag eller bra dag överhuvudtaget. Den fortsatte på samma vis då vi vaknade som dagen innan. En himla massa liv och tjaffs. När det är helg så tappar mina barn allt förstånd och öron och det är rena rama cirkusen här hemma. Nåväl...tog på dom och gick ut på morgonen så dom fick leka. Omöjligt att ha dom inomhus!!! Var ute och lekte i ca 1½ timme sen ville Eliott upp igen.

Sen somnade jag 2 timmar på soffan...väldigt skönt kan jag säga då jag var dödens trött. Ja...sen var det kväll och då var cirkusen igång igen. Det var kaos, stort KAOS. Jag var gråtfärdig och skulle faktiskt kunna hiva ut ungarna bara så där. Känslan fanns jag skulle INTE gjort det men ni förstår. Jag bara satte mig ner och gav upp.
Sen somnade dom efter väldigt mycket tjiv, tjaffs och bråk. Jag blev klöst i ansiktet och biten i armen. Tjohoo....ja, det var en väldigt rolig dag igår....NOT!! Jag undrar vad jag gör för fel för något är det som jag gör galet, så måste det vara!

I alla fall....morgonen har bestått utav att städa, fick ta tag i gårdagens kaos som jag inte orkade igår. Sonia kommer eventuellt hit med sina barn sen också så hoppas att denna dagen blir bra.

Over and out från en mamma som går på knäna.

Sunday

2011-03-06 @ 08:00:50    Postat av: Susan Gullix
Jaha...då var det söndag då. Hände inte ett piss mer efter mitt senaste inlägg igår för vet ni vad? Självklart skulle det vara en massa strul och hit och dit, skrik och tjaffs vid nattning. Jag lackade ur till slut och gick och la mig. Dumt att lacka ur kanske men jag är fan bara människa och pallar inte hur jävla mycket som helst. La mig strax innan 20.30 och sov till närmre 6.30 idag. Ändå är jag dödens trött. Idag vaknade vi och of course så ska allt tjaffs osv fortsätta där det slutade igår. Så vet ni vad....jag lämnar det här nu och så bloggar jag när jag är på bättre humör. Ha en bra dag...hoppas att vår blir det med.

Busfabriken

2011-03-05 @ 18:57:06    Postat av: Susan Gullix
Ojojoj...tala om att vi har haft en massa skoj idag. Har varit på Busfabriken i flera timmar och härjat runt och barnen har varit så otroligt duktiga. Är riktigt stolt över dom. Eliott var på kalas men vi träffades och lekte klart då vi träffades, vilket vi gjorde många gånger. Lyckan blev lika stor varje gång då vi sågs. "Heeeej mamma", "heeeej Stella" lät det superglatt...hihi.

Nu har vi varit hemma ett tag, ätit och kollat på alla foto som vi tog. Just nu leker barnen inne på Eliotts rum. Sitter dom ner i soffan nu så somnar dom på studs...därför tycker dom att det är säkrast att leka vidare...haha.

Här kommer en del utav fotona vi tog och visst ser ni att vi har haft väldigt skoj?

Det blir en busig dag idag...

2011-03-05 @ 08:11:55    Postat av: Susan Gullix


Paket till födelsedags barnet


Go morron. Härligt att få vakna upp och se att det är sol ute. Var ett tag sedan som man såg den liksom. Gött...hoppas att den stannar bra länge nu.

Vi har legat och dragit oss ganska länge innan vi  (läs: jag) orkade bege oss upp. Var tröttare än tröttast och orkade inte riktigt gå upp då Stella ville. Tror klockan var runt 6.45 då hon började men gick inte upp förräns 07.20. Hmm....trött mössa man kan vara då.

Idag blir det i alla fall en dag som kommer till att innehålla mycket bus. Det är dax för kalas och bus på Busfabriken så det blir full action. Inte så fel så här en lördag. Ska åka iväg runt 12 tiden ungefär men först ska här diskas, bäddas, plockas undan och så ska vi göra oss iordning. Men just nu....kikar barnen på Kim Possible som är på tv och mamman passar på att slänga in ett blogg inlägg.

Så vad ska ni ta och hitta på idag då?


A cosy day

2011-03-04 @ 18:47:30    Postat av: Susan Gullix
Ja...här efter att barnen vart hämtade på dagis så har vi faktiskt bara myst och haft det nice. När vi kom hem så lekte vi lite med lego och traktorer, lyssnade på musik, lagade lite mat och så. Lagom till maten var färdig så kom mannen hem efter sin tur till vart han nu var...haha. Åt middag och pratade och så där. Mysigt. Resten utav eftermiddagen och kvällen så har det fortsatt med mys för hela slanten och Eliott har varit så där extra mysig vilket är helt underbart. Värsta mysiga fredags humöret har han haft...hihi.

Barnen har haft kul på dagis idag. Det var ju festligheter med Slå katten ur tunnan och dom var utklädda. Dom hade ätit semlor, druckit saft och så klart godis....och glass efter maten. Tala om härlig fredag för dom. Dom var definitivt hel nöjda med dagen.

Imorgon fortsätter det faktiskt med skojigheter för då är det för Eliotts det kalas dax. Han har blivit bjuden på Josefins kalas eftersom hon har fyllt 5 år. Och kalaset är på Busfabriken....wihooo tycker barnen så klart. Och jo....Stella ska klart också till Busfabriken och leka och härja en massa, dock inte på kalas.

Men i detta nu så är det just nu nattning utav Stella, sedan Eliott och sen ska jag ha mys time med mannen...så det så.

Därför är Internet som en penis

2011-03-04 @ 11:03:34    Postat av: Susan Gullix

1. Det kan vara uppe eller nere. Det är roligare då det är uppe, men det är svårt att verkligen få något riktigt jobb gjort.


2. För länge sedan var dess enda uppgift att överföra information som var vital för mänsklighetens överlevnad. En del tycker fortfarande att det är det enda det borde användas till, men de flesta använder det endast för nöjes skull.


3. Det har inget samvete och inget minne. Utlämnad till sina egna uppgifter kommer det att göra samma dumma sak som för en liten stund sedan.


4. Det medför ett sätt att påverka andra människor. En del tar denna påverkan väldigt seriöst, andra menar att det är ett skämt. Ibland är det svårt att säga vad det är för sorts människor du har att göra med innan det är för sent.


5. Om du inte har bra skydd så kan det sprida virus.


6. Det har ingen egen hjärna. I stället använder det din. Om du använder det för mycket kan du märka att det  blivit svårare och svårare att tänka sammanhängande.


7. Om du inte är försiktig vad du gör med det, kan du hamna i stora besvär.


8. Det har sin egen kalender. Hur goda dina syften än är, så kommer det att ändra ditt beteende. Senare kommer du att fråga dig själv: "Varför gjorde jag det?"


9. En del har det, andra inte.


10. De som har det skulle bryta ihop om de skulle förlora det. De tror att de som inte har det är underlägsna. De tror att det ger dem makt. De har fel.


11. De som inte har det kan kanske gå med på att det är en kul grej, men tror samtidigt att det inte är värt det ståhej som de som har det gör över det. Dock, många av de som inte har det skulle vilja pröva på det.


12. Då du har börjat leka med det, är det svårt att sluta. Vissa människor skulle leka hela dagen om de inte hade något arbete att göra.

Friday Oh Friday

2011-03-04 @ 07:02:11    Postat av: Susan Gullix


Kärlek



Go morron. Här vaknade vi ovanligt tidigt idag, nämligen redan klockan 06. Eliott vaknade och tyckte att det var dax att gå upp. Nåja...helt ok ändå så det gör inte så mycket.

Igår när jag låg här i soffan och kollade på Big Brother så kom först Stella upp, la sig i soffan och somnade om. Ett tag efter kom Eliott och la sig på soffan och somnade om även han. Sötisarna då. Innan jag gick och la mig så bar jag in dom i vår säng och så sov vi tillsammans. Mys!

Idag är det då fredag och mannen kommer hem i eftermiddag. Får se om han hinner hem lagom till barnen ska hämtas. I så fall blir dom överlyckliga om han kommer med till dagis för att hämta dom. Sen blir det fredagsmys här hemma. Men nu är det först Dinosaurie tåget och Kent Agent som gäller innan det är dax att göra barnen och mig själv klara. Dagis och fest som står på schemat för barnen idag.

Önskar er en bra dag, vi hörs senare!!




And they are down...

2011-03-03 @ 21:01:38    Postat av: Susan Gullix
Woala....båda barnen somnade utan konstigheter idag. Thumbs up for that. Sen att Stella däckade som en klubbad säl i soffan behöver vi ju inte tala högt om..haha. Men ett tag efter, typ vid 19.30 så ville Eliott faktiskt in i sin säng och sova och han somnade på en si så där 15 minuter ungefär. Tänk att ha det så lyxigt vid nattning varje kväll. Det hade ju varit guld.

Anyway...sitter och kikar på American Idol och har tryckt i mig en hel påse med såna där äckligt goda Fazer mint choklad. Why??? Lönt att äta hela påsen liksom...vad skulle det vara bra för? Well...gam = Susan. Typiskt. Får jag skylla mig själv att jag sitter här och mår illa....eller liknande.

Inväntar Big Brother och surfar runt lite under tiden. Lite så där små trist att sitta här själv...man är ju ändå ganska van vid att mannen sitter i sin hörna här i soffan men han är ju iväg i...eh.....inte f*n vet jag vad det heter men någonstans i någon stad....i Sverige. Gah.....jag är så uttråkad...kanske märks?

How cute?

2011-03-03 @ 17:31:10    Postat av: Susan Gullix



Barnen är redo för fest på dagis imorgon. Dock så ska Stella ha en rosa tröja istället för rödvit randig.


Down Town

2011-03-03 @ 14:02:14    Postat av: Susan Gullix


Jag och mina 2 älsklingar




Mmmm....jag och barnen gjorde oss iordning här efter att det var morgon och så där. Tog bussen ner i stan och strosade runt lite. Eliott har nu fått sin Spiderman dräkt med muskler...så han har gått runt här och spänt sig lite...hihi. Stella fick ett par vingar som hon ville ha till sin prinsessklänning. Dom ska faktiskt vara utklädda imorgon på dagis om dom vill då det är Slå Katten Ur Tunnan fest. Ser dom fram emot. Alltid kul med lite festligheter på dagis.

Vi har nyss ätit hamburgare här hemma. Det blev barnens val och det var ok för mig. Har diskat undan och så och nu är det lek på hög nivå här hemma. Får se sen om vi eventuellt går ut lite och leker eller om vi bara håller oss hemma och myser och leker vidare. Får kanske höra med regeringen (Läs - Barnen) vad som dom vill ska ske.

Vad hittar ni på en dag som denna då? 

Go morron och lite Gala tankar

2011-03-03 @ 08:36:56    Postat av: Susan Gullix
Go morron till ännu en dag. Här sov vi till lite efter 6.30 idag och det var skönt. Lika glad varje gång man slipper vakna innan 06.

Vi sitter här nu och har det lite lugnt. Eliott tittar på Scooby Doo, Stella leker och jag sitter här. Mannen har åkt iväg och kommer inte hem förräns imorgon eftermiddag. Får se vad vi ska ta och hitta på idag. Kanske åka till stan en runda eller något. Får se helt enkelt.

Har tänkt lite och kommit på att det enda sättet för mig att komma till Stockholm i Maj då det är Mammablogg gala är att FLYGA. Jag vet inte hur jag ska hinna annars eftersom man ska vara där vid 11 (tror jag det var). Förstår ni...flyga? Blir livrädd bara jag tänker på det. Och helt själv dessutom. Ni som känner mig vet hur jag känner inför flygning. Mamma Mia...typ. Måste ju klara av det så klart men jag kommer till att vara livrädd....haha. Kommer fram sen som värsta nervvraket...hihi. Nädå....det ordnar sig väl men attans vad rädd jag kommer till att vara.

Anyway.....önskar er en bra dag så hörs vi senare!

Losing my mind??

2011-03-02 @ 20:31:11    Postat av: Susan Gullix
Seriöst...det här med att natta barn. JAG BLIR GALEN!!! Ingen av mina barn ska sova nu för tiden har dom fått för sig. Stella ska trilskas och ha sig så in i norden. Hon springer upp och ner, snackar, tar leksaker och allt möjligt skit. Likadant om jag ligger hos henne, vilket jag i och för sig inte ska. Jag sitter utanför hennes rum då hon ska sova men ibland får jag nog av hennes ner och upp springande och lägger mig hos henne. Då gör hon miljoner andra grejjer men hon springer i alla fall inte upp. Eliott ska inte somna alls för han är inte trött (fast att han är det). När han ska lägga sig så skriker han , hotar med än det ena och än det andra. Att låta honom skrika fungerar ju inte eftersom man inte direkt vill att Stella ska vakna då hon väl somnat...vilket tar cirka 1- 1½ timme. Jag blir seriöst idiot!!! Att natta barn här hemma tar ju fan 2- 2½ timme. Normalt eller? Näääää.

Det fungerar inte med att muta, det har vi försökt. Tycker jag har försökt på alla möjliga sätt men nada fungerar...NADA!! Valium nästa kanske? (fortfarande ett skämt men ni fattar, hoppas jag)

Näää....jag blir galen rent ut sagt!

A list

2011-03-02 @ 18:29:56    Postat av: Susan Gullix

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att mina barn lekte fint hela dagen och var sams.
 
Vad gjorde du kl 08 imorse: Tog på barnen och mig själv kläder, packade inför dagis.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Jag och barnen år kvällsmat

Det sista du sa högt: "Nu börjar snart Den gyllene nycklen"

Det senaste någon sa till dig: "Jag älskar dig mamma". Sagt utav Stella.

Vad har du druckit idag: Kaffe, juice och vatten.

Vad var det senaste du åt: 1 macka med makrill och citron majonäs.

Vad var det senaste du köpte: Coca Cola, mjölk och yoghert.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun

Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt och snölöst

Godaste glassmaken: Mmmm...hallon

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut, helt klart.

Sover du tungt: Förr - nej, Nu- Som en sten...haha.

Drömmer du mardrömmar: Ja, jag gör ju det tyvärr.

Favoritklädsel: Jeans och tröja

Favoritlåt just nu: Born This Way med Lady gaga

Vad ser du om du tittar till höger: Min söte son Eliott.

Vad gör dig glad just nu: Att det närmar sig vår med sol och värme. Och all kärlek till min familj.

Vad ska du göra härnäst: Titta på Barn tv med barnen innan det är läggdax för dom.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött men glad och lugn...harmonisk

Favoritgodis: Hmmm....inte direkt godis men ostbågar är farligt gott.

Kläder just nu: Joggingbyxor, t-shirt, trosor och strumpor.

Sommarplaner: Mammablogg gala, vara ute mycket, stranden, festival mm.

Hur många kuddar sover du med: 2 stycken

Spelar du något instrument: Räknas gitarren till Guitar Hero? Men annars kan jag spela trummor som jag gjorde förr.

Morgon eller nattmänniska: Morgon människa...har alltid varit och kommer nog alltid till att vara.

Vad är viktigast för dig: Att alla i min familj är friska och mår bra.

Är du kittlig: Haha....o yes, like hell.

Snarkar du: Jag anser att jag inte gör det men mannen håller inte med.

Stjärntecken: Oxe.

Äckligaste insekten: Hua...spindlar...fy för.

Längtar du mest efter just nu: Sommaren....längtar jätte mycket.

Ni som vill får gärna göra listan också men säg till i så fall så jag kan få läsa era listor.

Finally

2011-03-02 @ 16:20:52    Postat av: Susan Gullix
Haha...tala om att man blir lite sne när man inte kan blogga. Blogg.se har haft driftstörningar under dagen så det har inte gått att logga in eller någonting. Men nu kom jag in så får hoppas att det är klart så att allt man skriver nu inte bara hänger sig sen eller försvinner. Skulle vara väldigt irriterande då liksom!

I alla fall...barnen har varit på dagis och härjat idag och just nu är dom fortfarande i full gång. Dom leker med en salig massa blandninmg utav leksaker men huvudsaken är att dom har skoj. När jag hade hämtat dom på dagis så blev det äpplepaj med vaniljsås. Det hade jag lovat dom igår så bäst att hålla vad man lovat. Gott var det minsann!

Jag har sysselsatt mig med att plocka undan lite här hemma och lite utav det där vanliga som man måste göra, men annars tagit det lugnt. Är ganska trött idag men tror att vädret bidrar till det. Det är så grått och mörkt ute....boring as hell.

Nåja...nu ska vi se om det går att publicera det här nu då. Lägger in en bild på Stella innan när hon dansade till musiken...tillsammans med sin Barbie häst

I´m very mad

2011-03-01 @ 18:16:46    Postat av: Susan Gullix
Jag kollade på ett klipp på Youtube (klipp från programmet Dr. Phil) som mannen visade mig. Jag kollade inte klart kan jag säga på en gång för jag blev riktigt jäkla arg och ledsen. Men jag hade inte alls bangat för att ta väck den här "mammans"  liv. Jag lovar att jag hade gjort det utan att tveka en enda liten sekund. Stackars lilla påg säger jag. Fy fan rent ut sagt. Jag är pissed, mannen är pissed. Tänk att det finns sådana sjuka människor där ute i världen!!!!

Monday it is

2011-03-01 @ 16:43:16    Postat av: Susan Gullix


Glada barn på väg ner i tvättstugan


Så där ja...då är man färdig med allt tvättande och allt annat som skulle göras under dagen *klappar mig själv på axlen*. Ärligt... så dog jag lite då jag såg hela tvättberget som skulle tvättas men nu när det är klart så känns det skönt och ja, jag överlevde ju.

Barnen hade haft det bra på dagis idag (som vanligt) och sen har vi ätit Tacosoppa till mat. Ojoj...åt kanske lite för mycket men det var lugnt. Här är nog Tacosoppa till cirka 20 personer till. Blir till att frysa in en del...hur det nu ska få plats i frysen.

Nu leker barnen med Lego, bygger och har sig, skrattar som tokar mellan varven gör dom också. Jag njuter så länge dom är sams för jag vet att det kan vända vilken sekund som helst. Men just nu i alla fall så sitter jag här, on my ass....känns som om jag knappt har suttit ner idag.

Blir till att ladda lite inför nattning ikväll....vet inte hur jag ska lyckas med att få dom att somna i tid och som dom ska. Stella somnar ju dock i sin egen säng men hon har helt plötsligt fått för sig att hon ska leka och ha sig då det är sovdags så nu i 2 dagar har det tagit 1½ timme och en del fighter innan hon somnar. Not fun kan jag säga. Och sen Eliott då...han ska inte lägga sig alls och bråkar, skriker och har sig så till slut får man nästan kasta in honom i sängen och så somnar han skitförbannad....efter väldigt lång tid. Inte kul det iheller! Men men....några timmar kvar tills man ska överleva dom fighterna.

Hoppas att ni har haft en bra dag?


Full fart idag

2011-03-01 @ 10:40:17    Postat av: Susan Gullix
Tjingeling...är på toppen humör här idag vilket känns helt underbart.

Barnen är lämnade på dagis och efter det så gick jag till Maxi för att handla hem det lilla som behövdes. Sen fick jag sån där schlager nojja helt plötsligt och spelar just nu en massa schlager låtar, gamla som nya...haha. Vad är det här för jäkla ryck då? Nåja....har hunnit renbädda sängarna, plockat undan all röra sedan imorse, sorterat det enormt höga berget med tvätt som ska tvättas och nu tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg innan det är dax att börja tvätta. Jissus.....jag har sån energi så det räcker och blir över. Just det...ska banne mig göra Taco soppa idag också. Blev så grymt sugen på det igår så det ska jag också börja förbereda så det kan stå och koka in sig och bli så där supergottigt. Jag är mästare på Taco soppa....så att ni vet.

Nu ska jag rocka loss lite till Lena, Nanne, Swingfly och alla andra melodifestival låtar. Ha en underbar dag så hörs vi senare helt enkelt.