Wiiie....Artisteer

2010-01-26 @ 19:44:55    Postat av: Susan Gullix
Haha...är det inte typiskt så säg. Jag flyttade min blogg hit eftersom jag inte kunde fixa designer till min blogg på WP (design freak som jag är). Well.....nu har jag Artisteer och kan designa till WP bäst f*n jag vill=) Blir ni väldigt mycket irriterade på mig om ni får hoppa med mig till gullix.se igen??

Well....vi ses där i alla fall http://gullix.se

.....

2010-01-25 @ 20:16:12    Postat av: Susan Gullix
Uppdaterar imorgon...orkar inte ikväll faktiskt.

Utelek, kläder och kväll

2010-01-23 @ 18:38:17    Postat av: Susan Gullix

Phew....då var det kväll....ÄNTLIGEN!! Jag är slut, helt slut så jag sitter just och undrar hur jag ska kunna hålla mig vaken ikväll. Fixar sig nog...haha.
Vi tog oss i alla fall ut innan i förmiddags. Vi gick till Dalhemslekplatsen och lekte oc härjade. Kul men kallt. Iskallt för att korrigera...brr.


Här hemma sen så har vi fortsatt leka, barnen har kollat på lite film, bråkat lite, kelat lite....ja, lite som det brukar vara mellan syskon. Middag har vi klart också ätit idag. Men ja....jag tycker att det är skönt att det är kväll. Stella sover och Eliott har visst somnat här på soffan. Dax att bära in honom i sin säng snart.

Jag var förut och hämtade kläder till barnen också som var beställt. Det blev ett par byxor, en tjock tröja och 2 polotröjor till Eliott. Till Stella blev det 2 Alfons Åberg tröjor och lite trosor (som inte är med på bilden).


Som sagt....kväll här nu. Blir Robinsson och film i vanlig ordning.Bara lite chill och det är inte fel=) Vad gör ni en lördagskväll som denna?

Award

2010-01-23 @ 16:14:51    Postat av: Susan Gullix
Jag har fått en award av sötaste Jayne. Tack snälla du=)





Awarden går ut på att jag ska berätta 7 saker om mig till er och sen skicka den vidare. Så here we go=)

*Jag är döpt till Susan men har ända sedan jag kom ut till världen blivit kallad Sanna. Namnet Sanna ville jag inte längre veta av då jag började gymnasiet så då blev det Susan...som då är mitt riktiga namn.

*Fötter (vuxenfötter) och clowner är bland det värsta jag vet. Clowner ligger på topp....hysteriskt rädd....och då menar jag hysteriskt.

*Jag är ganska blyg och tillbaka dragen bland nytt folk och det tar ett tag innan jag kan koppla av och känna mig bekväm.

*Jag är expert på att döda....ja, inte människor då utan växter. Jag kan verkligen inte hålla blommor och växter vid liv.

*Jag kan börja gråta av att tex någon vinner i en tävling. På tv tex när vinnaren utses i tex So you think you can dance eller så. Mesigt till tusan men men...haha.

*Att föda barn är bland det häftigaste och coolaste jag har gjort och skulle lätt kunna göra det många gånger om. Föda...inte vara gravid dock...hehe.

*Jag älskar Disney filmer och då är Den lilla sjöjungfrun min favorit. Vågar inte nämna hur många gånger som jag har sett den;)

Ni som fått en award ska göra följande:

*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj bloggar som du vill ge en award till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

Jag vill skicka denna vidare till följande personer: Johanna ALisa och till Veronica

Saturday morning

2010-01-23 @ 08:59:46    Postat av: Susan Gullix
Och så var det då lördag och man har sovit till närmre 7.30 idag. Även om Stella låg och sjöng Sankta Lucia högt som bara den vid 5.30 tiden i morse så somnade hon om. Tack för det liksom. Både för skönsång och sovmorgon...haha.

Ska snart fixa till lite småfix här hemma och sen ska vi göra oss i ordning...måste komma ut en runda. Vädret är så där trist som det brukar. Lite grått och dassigt så där. Gud vad jag saknar lite sol...känns som om det inte har varit sol på evigheter. Boring!! Hoppas att den dyker fram snart i alla fall.

Vi såg aldrig House of the devil igår. Det blev Supernatural, Fringe och sen blev det faktiskt lite Dexter också. Jag somnade gott på soffan till slut så det blev sängen sen för min del. Har sovit gott=)

Så....vad ska ni hitta på en dag som denna?

En liten pojke

2010-01-22 @ 17:46:38    Postat av: Susan Gullix
Vill passa på att Gratulera Milla som nu har fått sin prins och därmed är tvåbarns mor. Stort grattis till dig, Tobias och storasyster Saga=)

Lugn fredagskväll

2010-01-22 @ 17:15:52    Postat av: Susan Gullix
Jupp....mannen är hemkommen...och väldigt trött. Så ikväll blir det en lugn och mysig kväll som spenderas i soffan med serie och film. Får hoppa över Let´s dance ikväll för vi ska se Supernatural (ääääntligen), Fringe och sen filmen The house of the Devil. Så det blir en riktig slapparkväll. That we like=)

För övrigt så har det varit lugnt idag. Mannen kom hem strax innan 13.30 idag så det var tidigt. Barnen (och jag så klart) blev glada då han kom hem. Back to normal med andra ord.

Just det...fick tid till Eliott idag också att han ska ta spruta nummer 2 av vaccinationen. Konstigt med tanke på att det sas att han bara skulle ta den en gång. Ja, BVC sköterskan sa att han bara skulle ta den en gång. Stella däremot skulle ta den två gånger och hon har också fått en tid till nästa vecka. Har era barn också fått tid till vaccination nummer två?

Fredag och morgon

2010-01-22 @ 08:04:00    Postat av: Susan Gullix
Ja, då var det fredag och så får man se vad denna dagen har att erbjuda. Vi har vaknat för ungefär en timme sedan så det var inte så rysligt tidigt som vi gick upp idag. Skönt!!

Igår var i alla fall min bästaste vän Marika här. Det var som balsam för själen att hon var här=) Och det är märkligt, för fast att man inte har träffats på länge så var det ändå som om det inte var längesedan som vi träffats. Men det är väl så det är med riktigt vänskap, inte sant? Vi fikade, snackade en massa och barnen hade underhållning...haha.

Idag kommer mannen hem igen, han har ju varit iväg med jobb så jag och barnen har ju varit själva. Men han kommer hem runt 14 tiden kanske eller lite senare.

Jag satt och tittade på film igår....Love Happens med Jennifer Aniston....men.....jag somnade för jag var så trött. Får se slutet senare antar jag men antar att dom blev kära i varandra i alla fall. Icke en typisk Susan film det där. Drama och romantik är ingen shanger (stava?) jag brukar välja men ja....igår blev det så=)

Nu ska jag i alla fall ta mig en kopp kaffe till. Hoppas att ni får en bra fredag.

Jag är ensamstående

2010-01-21 @ 11:33:50    Postat av: Susan Gullix
I alla fall tills imorgon eftermiddag då mannen är iväg på någon konferens grejs med jobb. Eller ja...något sådant i alla fall.

Har nästan precis haft en Msn konversation med Johanna och Fia. Vi pratade och bestämde lite om kvällen den 30 som kommer nu. Då ska vi vara hemma hos Fia och ha lite tjej kväll med god mat, dricka, Singstar och lite så. Det ska bli jäkligt skoj och jag ser fram emot det jätte mycket=)

Barnen är på dagis och jag har hunnit vara ner om mannens jobb och lämnat en sak som han var tvungen att ha med sig. Ska snart ta och fixa till här hemma med disk och sånt där trist så det är klart innan jag ska hämta hem barnen sen. Sen i eftermiddag så kommer min bästaste vän Marika efter att hon slutat jobb. Blir lite fika och snack då. Ska bli jätteskoj=)

Nej om man skulle ta och fixa lite till på sitt café och sin farm innan man tar tag i disken...haha.

Jag vann

2010-01-20 @ 21:03:26    Postat av: Susan Gullix
Minns ni att jag var med i en tävling hos Veronica om ett fint namn smycke? I alla fall så vann jag och nu är jag superglad. Nu får jag även sambons namn bland barnens och då har jag alla mina 3 hjärtan på samlad plats=)

Så där ja...

2010-01-20 @ 19:19:56    Postat av: Susan Gullix
Now I´m finding the time to blog...haha.

Jag vet inte....jag har liksom inte hunnit blogga direkt. Allting går i ett, i ett. Det är det ena och sen är det det andra och sen är det faktiskt det tredje, fjärde och femte också. Sen är det kväll och man ska sova. Då brukar jag undra...vad hände med dagen? Ja, det kan man undra kanske.

I alla fall så sitter jag här nu...sonen sover, dottern sover. Dom var trötta idag efter att ha härjat på sin pappas jobb, busat hemma och hitan och ditan. Jag själv är också ganska trött och det känns precis som om jag ska bli förkyld. Hoppas INTE för det pallar jag verkligen inte. Håll er väck bacillusker tack.

Om ett tag här så blir det film tror jag...om vi kan välja någon. Annars blir det några avsnitt av Dexter som är en serie som vi nu har snöat in på.

I alla fall...jag är här=)

I brist på bilder så blir det en "gammal" bild på en liten Stella och i annat väderklimat än vad det är nu. Här är det ÄNNU snö.....blä.

Ameeeen då!!!

2010-01-20 @ 17:10:49    Postat av: Susan Gullix
Shit vad jag är kass på att uppdatera. BIG SORRY for that. Ska definitivt uppdatera ikväll...men tid har inte funnits. Gahh....






Följ min blogg med bloglovin

Söndag

2010-01-17 @ 08:23:11    Postat av: Susan Gullix
Och så var det söndag.

Såg ju This is it igår. Den var bra och man måste ju säga att han var en grym artist. Inte min idol direkt men dock en  grym artist. Men gud alltså....alla pratade med honom som om han vore ett barn. Alltså sättet dom pratade på....det var som om dom lika gärna hade pratat med Eliott. Men sen å andra sidan sett så sägs det ju att han var som ett barn.....Michael Jackson. Jaja.....det var kul att se i alla fall.

Idag är det en sådan där tråk söndag...vet inte vad vi ska hitta på. Vädret är tråkigt som bara den. Grått, kallt och lite blåsigt. Inget kul alls med andra ord. Gah.....låt det bli vår åtminstonde. Orkar inte med det här trista och kalla vädret mer.

Såg även Robinsson igår ju. Så sur jag blev då dom röstade ut Mats. Det är ju han som ska vinna!!! Men haha.....dom vet inte att han ändå är kvar i Robinsson så jag hoppas och håller tummarna för att han vinner hela skiten. Då kan dom andra stå där och gapa...haha.

Nej...åter till min tråk söndag;)

This is it

2010-01-16 @ 17:25:20    Postat av: Susan Gullix
Hua....vilken dag. Intensiv på alla sätt och vis...haha. Men nu är vi nydushade och nybadade här hemma och sitter och kollar på Handy Manny. I don´t like that dude. Har sett honom för många gånger;) Men huvudsaken att barnen gillar honom, inte sant.

Ikväll ska vi se på Robinsson, eller jag i alla fall. Mannen brukar bara små titta. Efter det så ska vi faktiskt se This is it som är med Michael Jackson. Den har jag velat se ett tag så det ska bli skoj.




Vi har i alla fall varit ute en liten runda på förmiddagen idag och fy satan i gatan vad kallt det var. Jag som hade hoppats på att det skulle stiga med graderna nu men istället är det minus igen. Brrrr!!! Bara för det så tänker jag lägga in en bild med lite värme;)

No more fever

2010-01-16 @ 07:31:32    Postat av: Susan Gullix
Go morron....hoppas att ni har sovit gott? Det har jag och barnen med. Stella har ingen feber mer så det var väl bara något hon hade igår. Skönt!!

Idag är det lördag och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på? Eliott vill ut redan nu så får ta och göra det sen. Men absolut inte nu....haha. Nog för att vi är ute tidigt ibland men 7.30 är liiite väl tidigt, inte sant?

Vad ska ni själv hitta på idag?

Kanske fungerar nu?

2010-01-15 @ 19:22:16    Postat av: Susan Gullix
Jo....jag har försökt logga in här och uppdatera bloggen men....fungerar det? Nej, det har det inte gjort så hoppas att det gör det nu. Hmmm....välkommen tillbaka till Blogg.se Susan!!!

Anyway....barnen har lekt och så i förmiddags och sen bara PANG så däckade Stella i soffan med feber. Jag bara what? Det kom från ingenstans och sen har hon varit lite off and on under dagen. Så ja...vi har bara hållt oss hemma. Hoppas att feber håller sig nere och inte ökar. Hon blir så off lilla gumman=( Nu sover hon i alla fall och Eliott sitter och tittar på barn tv innan han också ska sova.

Sen är det ju Let´s dance om ett tag och det ska jag se=) Det ska väl många av er också se antar jag?

Min lillgumma i soffan med feber.

Full rulle och hej och hå...typ

2010-01-14 @ 19:42:33    Postat av: Susan Gullix
Haha.....ja, det blev verkligen full rulle här då jag hämtade barnen på dagis. Tog ett tag att få på barnen alla miljoner ytterkläder som dom har på sig. Gode GUD...låt det bli varmare ute så man slipper allt detta med påklädning. Tar ju evigheter och lite till.

Sen var vi ute och lekte lite i snön och barnen hade med sig lite saker ut. Stella hade en spann som hon brukar fylla på med snö/sand/gegga och Eliott hade sin grävskopa med. Sedan efter att vi hade lekt så fortsatte vi till affären och sen fortsatte vi ute ett tag till så vi var inte hemma förrän en bit efter 16. Då dracks det varm choklad för det är så gott då man har varit ute i kylan.

Barnen var trötta då dom kom hem men sen kom Robin med Daddy Cool hem och då blev det minsann fart på dom igen=) Jissus...barn hittar verkligen energi på en halv sekund.....haha.

Det tog i alla fal inte många sekunder innan dom somnade i sina sängar här för ett tag sedan så jag gissar på att dom sover gott inatt.

Vi ska i alla fall se Heros och Fringe sen och kanske det hinns med ett avsnitt av Dexter också...får se. Sen efter det så blir det sängen.

Hoppas att ni har haft en bra dag idag?

Gaga Ola La

2010-01-14 @ 13:27:01    Postat av: Susan Gullix
*Nynnar för fulla muggar på Lady Gagas Bad Romance* Kan liksom inte tröttna på den låten=)

I alla fall....jag har fått vila en runda idag och det var väldigt väl behövligt för tröttare människa än jag får man nog leta efter. Herre gud...är det ens möjligt att vara så trött? Förstår inte hur jag kan vara så hiskeligt trött.

Ska snart bege mig och hämta mina guldklimpar som är på dagis och sen antar jag att vi är ute ett tag. Är fint väder här idag....snö, sol och 0 gradigt. Om mina barn vill vara ute vill säga. Det har ju blivit lite att man får trixa och ha sig (och då är dom inte ens tonåringar än...haha) för att få ut dom men när dom väl kommit ut så har dom skoj=)

Skulle i alla fall bara in snabbt och skriva lite för måste iväg nu. Hörs sen ikväll och då kikar jag även in till er.

Utelek i snön

2010-01-13 @ 19:58:15    Postat av: Susan Gullix

Till slut idag så ville mina barn gå och ut och leka trots allt. Det var ju ingen av dom som ville det när jag ville men till slut så=) Och kul hade vi ute i snön. Det klättrades och åktes karusell. Jo, nu är det ju inte karusell som i karusell på tivoli men Eliott tyckte att den ena snurr grejjen som dom åkte på var som en karusell. Det var härliga skratt man hörde från barnen då jag snurrade fortare och fortare. Det var bara det att det känndes som om jag hade druckit alldeles för mycket alkohol eller något för jissus så yr jag blev då...haha.

När vi kom hem efter att vi hade varit ute så dracks det varm choklad och sen fick barnen bada i ett varmt bad. Mys!! Sen har det lekts här hemma och nu sover mina barn gott. Det var ingen av dom som var svår somnade här inte=)

Stella är jätteduktig med att kissa på pottan då hon är hemma så jag funderar på att om några veckor låta henne var blöjfri på dagis också. Nu är hon i läget att hon har blöja på sig på natten och om vi ska iväg, men om vi bara är hemma så har hon trosor på sig och det fungerar jättebra. Hon säger till då hon ska kissa och det är bara ibland som det har kommit några droppar i trosorna innan hon tar resten på pottan. Eliott var ju kring samma ålder som Stella är nu då vi började ha honom utan blöja på dagis så jag tror att det kommer till att gå bra. Men jag väntar i alla fall ett par veckor till.

Kommer ett par bilder här nu från då vi var ute innan.

Tillbaka igen

2010-01-13 @ 11:48:51    Postat av: Susan Gullix
Hej på er....nu är jag tillbaka igen. Kännde att jag behövde en break från bloggen och det har jag haft nu. Har faktiskt varit ganska skönt men man har ju saknat det lite ändå.

Det har inte hänt så värst mycket mer än det vanliga. Skulle lämnat barnen på dagis i måndag men smarta jag hade glömt att det var planeringsdag...haha. Nåja...inte lätt att hålla reda på allt. Igår var dom i alla fall där och dom hade haft det skoj.

Vi har även spenderat en del tid hos Fia och henns barn. Det har lekts mycket och busats ännu mer...och jag fick öva min engelska en del. Mmm....kul faktiskt=) Avskyr att prata engelska men det gick ok...sen att det blev lite svengelska emellanåt....ja, det får man ta helt enkelt;)

Idag är det en segdag känner jag. Orkar inte börja med något men har i alla fall fixat iordning på barnens rum och fått på oss kläder (i alla fall jag och Stella). Ska se till att bädda vår säng, diska, få på Eliott kläder och sen antar jag att det får en bli en tur utomhus eller så.  Måste få lite frisk luft eller hur?

I alla fall...kikar in till er så småningom men så länge så hoppas jag att ni har det bra.

Jag pausar

2010-01-10 @ 16:51:26    Postat av: Susan Gullix
Jag kommer till att hålla mig borta här ifrån ett tag...orkar inte blogga, Facebooka osv. Hörs någon annan gång, när det nu blir och om det blir.

Puss och kram till er mina goa vänner. Kärlek till er♥

Pain in the ass Sunday

2010-01-10 @ 08:44:50    Postat av: Susan Gullix
Morning....säger jag som inte är ett stort fan av Söndagar.

Vi har i alla fall vaknat för lite mer än 1 timme sedan och Eliott har redan börjat dagen med att vara tuff som en bandy boll. Suck!! Hoppas att han inte fortsätter på den linjen resten av dagen bara.

Vill komma iväg någonstans idag så ska se till att göra det också. Idag är temperaturen inte lika minus som det har varit dom senaste dagarna. Den står på 0 för tillfället i alla fall.

Jaja...har inte så mycket att skriva så här på morgonen men hoppas att ni får en bra dag!



Tävlar hos Veronica

2010-01-09 @ 20:02:43    Postat av: Susan Gullix
Jag är med och tävlar hos Veronica om ett fint namnsmycke. Kanske du också vill vara med och tävla?

Kokvovälollol

2010-01-09 @ 19:19:19    Postat av: Susan Gullix
Haha....minns ni sjörövarspråket man körde med som liten? Ja....det fick i alla fall bli sjörövarspråk i min rubrik:P

Stella sover och Eliott ligger i soffan och försöker somna. Jo, han hade lagt sig i sängen och allt men SJÄLVKLART så börjar folk borra. Det borras....pausas i en kvart....borras....pausas i en kvart och så vidare. Det slår aldrig fel!!! Jag ska köra med slagborr klockan 4 på morgonen någon gång bara för ATT;) Och jo, jag vet att man får borra och hit och dit till klockan 21 (22?) men va fan....det är alltid då mina barn har lagt sig...även om klockan är 19 eller 21. Och sen skulle jag personligen inte borra kvällstid då jag vet att det finns mängder med småbarn i trappen. Men det är jag det!

I alla fall...dagen har varit...seg, trist och lååång tycker jag. Inte så mycket som har hänt. Just nu väntar jag på att Eliott ska somna och sen blir det Robinsson.

Tävlar hos Tant Ulrika

2010-01-09 @ 18:15:31    Postat av: Susan Gullix
"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort från MILQ.se ~ Design Presenter Inredning Prylar hos Tant Ulrika!"

Saturday

2010-01-09 @ 08:27:40    Postat av: Susan Gullix
Go morron....här hemma sov vi till närmre 7.30. Inte helt fel=)

Alltså....filmen vi såg igår....jag vet inte vad jag ska säga:/ Alltså, jo, nja..handlingen kanske var bra men special effekterna och hela resten av skiten? Dom kan inte ha haft en så stor budget då dom gjorde den filmen och vad i h*elvete gjorde en så stor skådespelerska som Brittany Murphy där? Nej, jag rekomenderar den inte faktiskt. Jo, kanske om man vill ha underhållning och skratta för det var ändå ganska kul att se hur dåligt dom hade gjort effekterna;)

Idag i alla fall så är det lördag...får se vad dagen har att erbjuda. Kallt som attans ute fortfarande och idag blåser det även en aning så det blir ännu kallare....brrr. Så trött på denna kylan!!

Vi såg även Let´s dance igår ju och ja....man fick sig en del skratt=) Men jag tyckte att hon Ica reklams tjejen, Claudia, var riktigt duktig....likaså Agneta Sjödin. Håller ni inte med?

Megafault

2010-01-08 @ 22:12:25    Postat av: Susan Gullix
Nu blir det filmvisning här hemma och vi ska se filmen Magafault där bla Brittany Murphy har huvudrollen.

Busiga badbarn och fredagsmys

2010-01-08 @ 18:49:27    Postat av: Susan Gullix



Mina barn ser väl inte busiga ut i badet;)?


Då har det blivit kväll och fredags kvällen ska bla spenderas med att äta goda, mumsiga grill chips då det ska tittas på Let´s dance. För det måste man ju faktiskt kolla på. Ska bli kul att kolla deras stapplande dance moves så här i början då dom inte är så kunniga=)

Dagen spenderades enbart på hemmaplan, enligt Eliotts önskemål...eller njae, inte direkta önskemäl men han vägrade gå ut i kylan haha. Och jag som var och handlade här för ett tag sedan förstår honom...fy attans vad kallt. Det är ju helt sjukt. När hade vi så här kallt sist? Kan inte ens minnas att vi har haft det så kallt. Tacka vet jag värme och sol.

Så hur ska ni spendera eran fredags kväll? Ska ni också kolla på Let´s dance kanske? Gissar på att ganska många ska det.

Hmmm...en fråga bara innan jag avslutar. Hur i h*lvete centrerar jag bilden men inte texten? Hur jag än försöker så blir även texten centrerad och det vill jag inte. Never mind min goa man löste det så klart :D

Tävlar hos Sessan och Prinsessan

2010-01-08 @ 13:57:06    Postat av: Susan Gullix



Jag är med & Tävlar Hos SessanOchPrinsessan.Com

om valfritt Ekologiskt plagg från

´s Nya Pink Friday KollektionLiandlo

Kallt om kinderna

2010-01-08 @ 12:14:50    Postat av: Susan Gullix
Sonen vägrar gå ut idag säger han. Det gör ont i kinderna då han är ute. Well....I don´t blame him. Det är jäkligt kallt och jag vet själv att det gör ont i kinderna då man är ute. Och det måste vara riktigt kallt ute om han säger så för han vill annars alltid vara ute. Men inte idag så det blir en hemmadag idag minsann.

Har i alla fall kommit så långt som att renbädda sängarna och så har jag diskat. Tänkte ge mig på att damma av den hemska svarta bokhyllan i vardags rummet också. Inte att jag menar att den är hemsk så, utan att varför har man en svart bokhylla? Den blir ju typ dammig lika fort som man har dammat av den.

Min morgonrock har jag fortfarande på mig trots att klockan har hunnit bli lite efter 12. Men eftersom sonen ändå inte vill gå ut idag och att det är FREDAG så tänker jag faktiskt bo i min morgonrock hela dagen. Inte fy skam det inte;)

-8

2010-01-08 @ 09:07:00    Postat av: Susan Gullix
Brrrr....det är kallt som attans ute...och inne. Känner inte för att bege mig ut alls idag då det är kallare idag än igår och igår höll jag på att frysa ihjäl. Varför kan det inte bara bli varmt och soligt? Så trött på dessa minus grader nu...blä.

Vet inte vad vi ska roa oss med idag faktiskt. Just nu leker barnen för fullt i alla fall men jag får inte vara med. Och inte orkar jag direkt ta tag i bäddning och disk...inte ännu. Vissa dagar är man bra seg med att komma igång. Idag är en sådan dag...haha.

Robin var här igår och barnen satte igång att busa direkt med honom. Han hann inte mer än komma in genom dörren innan dom var igång. Varken Eliott eller Stella brydde sig om sin pappa som då kom samtidigt som Robin. Hihi...dom är för roliga dom små. Var i alla fall en massa håll igång och Stella stupade direkt i säng då hon skulle sova. Eliott hade lite svårare att somna men somnade till slut på soffan. Sen gjorde jag typ nada. Eller njo...jag tittade i och för sig på Robinsson eftersom jag inte såg det i lördags. Vilken tur hon har den där Annika....hon får ju chans på chans hela tiden. Well...jag vill i alla fall inte bara se boys i finalen....någon tjej kan gott vara med också.

Näää.....får fortsätta sega ett tag till innan jag kommer igång här hemma. Sen får vi se vad som sker resten av dagen!



Följ min blogg med bloglovin

Spiderman is in the house

2010-01-07 @ 17:03:56    Postat av: Susan Gullix



Spindelmannen har varit på besök här idag som ni ser, inte illa va?


I alla fall så är jag otroligt stolt och glad över min älskade son som har uppfört sig exemplariskt idag. Har ju haft en period här med massa bråk, slagsmål och ett h*lviskt humör rent ut sagt. Och det har varit från morgon till kväll.
Men icke idag och det känns otroligt skönt. Barnen har lekt fint med varandra, inget tjaffs och hitan och ditan....underbart. Nu hoppas jag att det fortsätter så här i alla fall ett tag.

Love you min älskade Eliott♥

Ooohh....finally

2010-01-07 @ 14:27:24    Postat av: Susan Gullix
Stella har ända sedan hon var liten bebis och började med smak portioner, ratat potatis. Och det i all dess form. Hon har spottat och fräst varje gång en potatisbit eller någon annan form av potatis har kommit i hennes mun. Inte alls kul då man har potatis till mycket.
På dagis har hon sedan en liiiten tid tillbaka ätit någon liten bit potatis, och igår hade vi potatis, köttbullar och sås här hemma till mat. Jag blev väldigt förvånad då jag tittade på Stellas tallrik och såg att nästan all potatis var slut. O yes...mamman här blev lycklig. Nu har vi nygligen gjort en pyttipanna på resterna som blev över från igår...och yes...Stella åt mycket potatis. Tänk att det skulle ta lite mer än 2 år innan hon kunde äta potatis? Men ingen är gladare än jag....hoppas nu att hon fortsätter.

Ja...det var en del potatis snack det där men hey.....it´s a miracle...the girl is eating potato;)

An ordinary day again

2010-01-07 @ 10:01:39    Postat av: Susan Gullix
Go morron...då var det en vanlig dag igen. Ett himla hoppande mellan vanliga dagar och röda dagar.

Vi har i alla fall spenderat våran morgon med att ta hand om bebisar. Ja...Eliott och Stella fastnade med bebis lek och Eliott var pappa till en bebis och Stela mamma till en bebis. Det skulle matas, nattas, lekas osv. Eliott älskar bebisar så han var helt inne i det. Men när han kom till Dalhems lekplatsen som han sa, med sin bebis, så kastade han iväg den...haha. Stackars bebis;)

Ska snart i alla fall ta tag i lite städande här hemma...frågan är bara...var ska jag börja? Det finns ju saker överallt, i alla rum. Hur kan det bli så? Jag förstår verkligen inte det.

Såg ju Avatar igår och om man kan bli kär i en film så är jag definitivt kär i den. Tyvärr så vaknade barnen i omgångar och eftersom filmen är lång så somnade jag i slutet så det får jag se om. Lite knäckande faktiskt.

Men nej, nu ska barnen ha frukost och sen MÅSTE jag börja här hemma....någonstans.

Här kommer 2 bilder till från igår då vi var ute. Barnen står och tittar på traktorn som plogar bort en massa snö.

Avatar

2010-01-06 @ 20:37:24    Postat av: Susan Gullix
Snart, snart, snart så blir det film här hemma. Idag ska vi se Avatar som vi bara hann se lite av sist vi skulle se på den.

Massa bus i snön

2010-01-06 @ 18:24:23    Postat av: Susan Gullix

Idag har vi varit ute en del i snön och härjat. En gång i förmiddags, eller njae...imorse var det=) Och sen efter maten idag så var vi ute en längre runda alla fyra.

 Det är nästan det enda stället som man kan vara på....ute. Här hemma bråkas det bara mellan barnen och en massa annat tjaffs. Eliott är inne i värsta trots perioden och alla mina bruna hårstrån på huvudet håller på att bli gråa;) Orkar inte ens gå in på hela biten men trots är bara förnamnet. Man vet att man lever i alla fall;) Jaja....nu sitter han i alla fall och äter kvällsmacka och är lugn och sen ska han sova efter att han har sett Pingvinerna på tv:n. Sen ska jag andas ut och bara vara...typ.

Visar i alla fall några av bilderna från att vi var ute idag. Jag lovar att dom kom väldigt långt då dom åkte kanan. Den var ju hal eftersom det är snö och barnen flög som fåglar i luften....och skrattade ihjäl sig ungefär=)

En stor tjej nu

2010-01-06 @ 08:14:15    Postat av: Susan Gullix
Måste bara skryta lite om min lilla dotter=)

När vi är här hemma så har hon ingen blöja på sig (oftast) utan  har trosor på sig istället. Det har blivit en del kiss på golvet men nu dom senaste dagarna så har hon sagt Kiss mamma och så springer vi in på toa. Varje gång nu så har det bara kommit någon lite droppe i trosorna sen håller hon sig tills hon sitter på pottan och där kissar hon ut resten. Visst är hon duktig? Mammas lilla tjej börjar bli stor=)

Nu när vi ganska nygligen hade varit på toaletten så sa hon Älskar mamma, mamma vacker. Men åhh...smälter mamma hjärtat då eller?

Goa goa unge♥

The snow is falling down

2010-01-06 @ 07:32:55    Postat av: Susan Gullix
Wiie...va kul det var att logga in här. Lite nytt och lite fräscht=)

Vi har i alla fall vaknat för typ 1 timme sedan och ute är det vitt. Det har snöat och det snöar än. Blir till att åka pulka idag känner jag. Helst vill jag inte ha snö men barnen tycker att det är kul.

Igår på kvällen så kollade jag och mannen på Heroes, 2 avsnitt blev det och sen blev det sängen för mig. Var så trött så det snurrade i huvudet på mig. Får se om det blir att vi ser Avatar ikväll istället. Jag har bara hört bra om den filmen så hoppas att den lever upp till mina förväntningar. Har ni sett den än och vad tyckte ni iså fall?

Nej, ska ta och passa på att kika in till er nu tänkte jag. Hoppas att ni får en bra dag!

En nystart

2010-01-05 @ 20:29:34    Postat av: Susan Gullix
Jahapp...välkommna hit då får jag väl starta med att säga. Det är här jag kommer till att blogga i fortsättningen så att ni vet så ni får mer än gärna lägga till mig på Bloglovin´så att ni inte missar mig;) Bara klicka på Bloglovin´ikonen till höger. Tackar på förhand!

Jag trivdes med att blogga på WP men jag tyckte att det blev lite för trist att inte kunna designa. Hade varken tid eller ork att lära mig koda på WP och eftersom jag tycker att det är kul att ändra i designen lite hit och dit och då jag vill så beslöt jag mig för att flytta tillbaka hit till Blogg.se. Dock så raderade jag hela min gamla blogg som jag hade här innan av misstag så nu blev det en nystart helt från början.

Designen får se ut så här så länge men det är fortfarande lite kvar att pilla med. Jag ska tex lägga in alla länkar, ändra i menyn för den ser konstig ut plus att det finns stavfel;).Men det får bli lite pö om pö. Ser ni något som är helt fel så säg gärna till.

I alla fall....jag och mina "skrämmande" barn hälsar er välkomna hit istället. Hoppas att ni fortsätter följa oss här=)

Och jag kommer igång med bloggandet imorgon igen så ni vet. Har varit aningen upptagen med detta och barn och allt...ja, ni vet själv;)