Playtime....

2011-03-26 @ 17:52:43    Postat av: Susan Gullix


Ute och leker i det soliga men kyliga vädret


Idag har vi haft sol här hela dagen men väldigt kyligt får jag säga. Vi har, efter att vi hade spenderat morgonen med lek här hemma, fortsatt leka ute sen. Vi gick till några lekplatser på Dalhem och hade nya gräsklipparen med, sparkcykel och sandsaker. Blev några timmar ute och nu när man har kommit hem och värmt upp sig så får jag väl säga att det var rätt skönt ändå att vara ute så länge.
Vi har slängt (inte bokstavligt då) i oss lite mat och nu leker Stella på Eliotts rum och Eliott sitter med Daddy Cool och tittar på Scooby Doo. Jag passar så klart på att blogga medans det är lugnt för när som vänder det och blir full rulle igen.

Ikväll blir det mest lugnt framför tv:n. Blir väl att vi ser film eller serie. Tråkigt nog så har vi sett klart alla avsnitt utav Sons Of Anarchy. Lite sorgligt för den serien var/är så sjukt bra. Men nja...en film hade kanske inte varit så dumt ikväll faktiskt. Några förslag på bra och spännande filmer?



 

Postat av: Linnea

fin blogg!♥

allt bra?(a)

2011-03-26 » 19:29:23     Url: [http://liinneaaz.blogg.se/]
Postat av: Johanna

Vilken bra helg ni haft hitintills. Nya skor, storhandling, fint väder & kvällsmys! :) Här blir det också lugnt nu ikväll, tröttis...

Kram

2011-03-26 » 20:10:26     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: soffie

härligt med lek men blä att det va kyligt idag,,hoppas vårvärmen kommer tillbaka snart

2011-03-26 » 20:44:15     Url: [http://soffie69.blogg.se/]
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Så mysig med en lekdag ute, här blev det shopping för hela slanten i går då vi åkte till närmsta stad 19 mil bort :-) Ha en fin söndag! KRAM

2011-03-27 » 09:36:35     Url: [http://lurans.blogg.se/]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?