And they are down...

2011-03-03 @ 21:01:38    Postat av: Susan Gullix
Woala....båda barnen somnade utan konstigheter idag. Thumbs up for that. Sen att Stella däckade som en klubbad säl i soffan behöver vi ju inte tala högt om..haha. Men ett tag efter, typ vid 19.30 så ville Eliott faktiskt in i sin säng och sova och han somnade på en si så där 15 minuter ungefär. Tänk att ha det så lyxigt vid nattning varje kväll. Det hade ju varit guld.

Anyway...sitter och kikar på American Idol och har tryckt i mig en hel påse med såna där äckligt goda Fazer mint choklad. Why??? Lönt att äta hela påsen liksom...vad skulle det vara bra för? Well...gam = Susan. Typiskt. Får jag skylla mig själv att jag sitter här och mår illa....eller liknande.

Inväntar Big Brother och surfar runt lite under tiden. Lite så där små trist att sitta här själv...man är ju ändå ganska van vid att mannen sitter i sin hörna här i soffan men han är ju iväg i...eh.....inte f*n vet jag vad det heter men någonstans i någon stad....i Sverige. Gah.....jag är så uttråkad...kanske märks?
Postat av: britta bloggar

Åh men Fazermint är ju såååå gott!

2011-03-03 » 21:07:52     Url: [http://brittabloggar.wordpress.com]
Postat av: Johanna

Skönt att de somnade så fort ikväll! Åh, mintchoklad e farligt gott! Haha, i nån stad i Sverige, låter som det é Magnus du pratar om :) Vissa kan befinna sig var som helst :P Min kollegas släkting é med i American Idol. Kendra heter hon http://www.americanidol.com/videos/season_10/top_24/top24_kendra_chantelle/

2011-03-03 » 21:46:16     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: CiliaH

Tur jag inte hade något gottis hemma för då hade jag svullat jag med. Nu blev det bara en näve valnötter!



KRAM

2011-03-03 » 22:14:37     Url: [http://www.ugglehuset.se]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?