A cosy day

2011-03-04 @ 18:47:30    Postat av: Susan Gullix
Ja...här efter att barnen vart hämtade på dagis så har vi faktiskt bara myst och haft det nice. När vi kom hem så lekte vi lite med lego och traktorer, lyssnade på musik, lagade lite mat och så. Lagom till maten var färdig så kom mannen hem efter sin tur till vart han nu var...haha. Åt middag och pratade och så där. Mysigt. Resten utav eftermiddagen och kvällen så har det fortsatt med mys för hela slanten och Eliott har varit så där extra mysig vilket är helt underbart. Värsta mysiga fredags humöret har han haft...hihi.

Barnen har haft kul på dagis idag. Det var ju festligheter med Slå katten ur tunnan och dom var utklädda. Dom hade ätit semlor, druckit saft och så klart godis....och glass efter maten. Tala om härlig fredag för dom. Dom var definitivt hel nöjda med dagen.

Imorgon fortsätter det faktiskt med skojigheter för då är det för Eliotts det kalas dax. Han har blivit bjuden på Josefins kalas eftersom hon har fyllt 5 år. Och kalaset är på Busfabriken....wihooo tycker barnen så klart. Och jo....Stella ska klart också till Busfabriken och leka och härja en massa, dock inte på kalas.

Men i detta nu så är det just nu nattning utav Stella, sedan Eliott och sen ska jag ha mys time med mannen...så det så.

Postat av: Johanna

En härlig fredag på alla sätt & vis!

Just det, Jossan skulle ha kalas imorron, kul!

Nej, nu ska jag flytta in i sängen, go'natt!

2011-03-04 » 23:27:45     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?