Massa bus på Busfabriken

2011-06-25 @ 18:24:22    Postat av: Susan Gullix
Vid 10 tiden idag så styrde jag och barnen våra steg mot Busfabriken. Ja, vi gick hela vägen dit och inget gnäll alls på vägen. Vi hade bestämt med Sonia vid 11 och eftersom det tar cirka 45 minuter att gå dit med barn så var det bara till att vandra. Var faktiskt mysigt att gå och prata och lulla om allt och inget och båda barnen var jätte duktiga. Väl där så var det ju bara spring rätt in för barnen och dom lekte och busade hur mycket som helst under 3 timmar. Det var rätt skönt för där var inte alls många barn då vi kom dit så man hade bra koll på barnen som sprang hit och dit.
Efter att vi hade fikat och så så blev det lite mer lek innan våra tre timmar var slut och sen hade vi sällskap med Sonia och hennes barn till bussen som dom skulle ta. När vi hade sagt tack och hej då till dom så fortsatte vi samma väg hem och ännu inget gnäll från barnen att det var jobbigt att gå eller så. Mina duktiga duktiga barn!!!

Tack Sonia för en mycket trevlig dag idag.

Här hemma sen så har vi ätit mat och just nu leker barnen för fullt med bondgårdar och bondgårds djur. Dom har väl pysslat med det i 1½ timme nu och det utan att bråka. Gissar på att dom kanske somnar väldigt gott sen ikväll då det är läggdax? Därefter blir det nog att jag och mannen ser vidare på Chuck. Det är ju lite utav en drog den där serien...helt ärligt.

Här nedan kommer några utav bilderna som togs då vi var på Busfabriken:

Postat av: Annelie

Det är så härligt med ordentliga lekställen för barnen. Det är en favorit hos mina barn :) Hoppas ni haft en trevlig midsommar.

2011-06-25 » 23:45:06     Url: [http://aky.se]
Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Så duktiga de va som orkade gå både dit & hem! Bra att ni hade roligt!

Kram

2011-06-26 » 10:31:30     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?