Jag hoppar över...

2011-06-08 @ 12:36:57    Postat av: Susan Gullix
Idag hoppar jag över vägandet för efter denna veckan som gått så vågar jag faktiskt inte se resultatet. Eller ja...får se om jag kanske kan ta mod till mig senare men inte ännu i alla fall. Får ta i med hårdhandskarna igen.

Igår var vi i alla fall och grillade på dagis. Det var mysigt och ingen regn kom. Skönt det för ett litet tag så såg det illa ut men det vände. Barne  lekte lite och så, vi åt korv och så kollade vi på foto från lägret och från deras verksamhet. Kul att se.

Barnen är på dagis nu men jag ska snart hämta hem dom. Får se om vi är ute...mest troligt. Ute är det klibbigt och äckligt så det kanske blir åska idag. Jag hade turen att missa det förra åskovädret, vilket tydligen var stort. Hur kan jag lyckas med att sova mig igenom det? Sover nog som en stock antar jag...haha. Nåja...får se om det kommer åska eller inte. Även om jag inte tycker om det så skulle det behövas för att rensa luften.

Jag och mannen såg film igår och den rekommenderar jag. Den var ganska häftig faktiskt. Priest heter den så se den om ni inte redan har sett den.

Nää...jag har inte så mycket att skriva faktiskt känner jag så jag låter det vara till senare. Hoppas att ni har en underbar dag.
Postat av: frida berg

fin header! :)

2011-06-08 » 12:41:39     Url: [http://fbs.blogg.se/]
Postat av: Maya

Hoppa INTE över, bara att ta tjuren vid hornen :) Och om det är på fel håll så nu friska tag!

Kram

2011-06-08 » 18:00:02     Url: [http://mayashideout.blogspot.com/]
Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Kul & mysigt att grilla på dagis :)

Kram

2011-06-08 » 19:43:22     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: Sophia

Hej hej! :D

2011-06-10 » 09:51:24     Url: [http://zoophias.blogg.se/]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?