Från sol till massa moln

2011-06-30 @ 17:26:25    Postat av: Susan Gullix


Mys vid poolen idag

Om man tittar ut nu så skulle man inte kunna tro att vi har haft det så mysigt som på bilderna, med sol och bad. För ute nu blåser det och är moln överallt och regnet kommer nog när som helst. Vilken himla tur att vi valde att gå ner på förmiddagen istället för eftermiddagen.

Vi drog ner strax efter klockan 10 men det visade sig att det var simskola då och att det egentligen inte öppnade förräns klockan 11. Men vi fick komma in i alla fall och så solade vi så länge tills simskolebarnen var klara. Marika kom ner sen med sin dotter och pojken som hon har hand om så det var ju klart kul. Bestämde att vi ska ha lite kul på kolonin sen när hon har semester. Grilla, chilla och eventuellt parera in en vin kväll. Kan bli nice det där.

 Vid ungefär 13.30 så packade vi ihop oss och styrde stegen hemmåt då vi åt lite mat och sen fortsatte vi mot Maxi för att handla jordgubbar. Vi blev ju grymt sugna på det. Så när barnen sen hade duschat så fick dom jordgubbar med grädde men jag själv väntar tills ikväll. Gott att mumsa på när vi sen kollar på Chuck (eller om det kanske har kommit någon bra film).

Just nu så leker barnen och jag väntar hem mannen när som helst. Får se vad som blir av vädret....blir säker blixtrar och dunder....och kanske magiska under?


 

Postat av: Maya

Dom har lovat regn här på lördag :( bara för man är ledig gissar jag :(

Ha en fin fin kväll!

Kram

2011-06-30 » 17:41:13     Url: [http://mayashideout.blogspot.com/]
Postat av: Mammafiia

Nä vädret e verkligen oberäknigt haha

Men skönt ni hann mysa ett tag vid poolen iaf.



Sv: jag e på väg hem nu, man fick åka hem samma dag om allt gått bra å man sovit lite, ätit å kissat:) s nu har ja å Fredrik hämtat ut helgens bio biljetter å ska bara köpa med godis hem för de måste ja ju ha nu när ja har ont:)

Kram

2011-06-30 » 18:13:05     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Åhh så mys med sol å bad, har inte blitt nått av det än här, för så fort det är bra väder så målar vi på brädorna till huset... Å även här ska det komma in moln å regn under dagen... :-/ KRAM

2011-07-01 » 08:53:31     Url: [http://lurans.blogg.se/]
Postat av: Malin Rosén

Hörde på vädret igår att hela juli troligen skulle bli regn :( Men det är sådana nyheter man helst hade skippat att höra. Jag väljer att inte lita fullt ut på detta! :)

2011-07-01 » 11:49:42     Url: [http://vinnarbilder.blogspot.com/]
Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Mysigt ni hade på fm. Tycker det varit perfekt väder idag för min gravida kropp. Tungt att andas när det e för varmt... Mums med jordgubbar! Magiska under blir det säkert, haha! :P

Kram

2011-07-01 » 21:45:23     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?