Ute själv...premiär idag

2011-07-02 @ 19:25:31    Postat av: Susan Gullix


Barnen fotade från ballkongen


Ja...idag fick vi faktiskt släppa tyglarna lite på våra barn och prova att dom skulle vara ute själv. Nervöst så klart men efter prat om regler och att dom bara får hålla sig på baksidan och vara övervakade utav oss mellan varven så har dom skött det galant. Dom har varit ute sedan 14 tiden ungefär och är fortfarande ute. Dom har varit uppe och ätit middag och sen for dom ut igen. Just nu har dom vattenkrig med några utav dom andra barnen här ute. Kul att dom fixar det så bra. Eliott har tajat länge om att få gå ut själv och på senare tid så har det ju börjat komma kompisar och knacka på här hemma som vill att Eliott och Stella ska med ut och leka. Men ja....det går bra och jag gissar på att det är 2 stycken barn som nästan kommer till att springa ut direkt imorgon efter frukosten.

Jag och mannen har lirat Guitar Hero....eller ja, Band Hero (AC/DC) och vi har nog spelat för hela området...haha. Men det bjuder vi på så det så. Vi har avancerat och det är kul....vi måste också få leka ibland faktiskt.

Om ett tag få vi se om vi kan lyckas få upp barnen och sen får det hållas kväll här. Tror att barnen är lätt somnade ikväll. Eller ja, Stella somnade en runda här innan i förmiddags men efter allt bus och spring ute så borde hon ändå vara trött. Återstår att se.

Hoppas att ni har haft en bra dag?

 

Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Så duktiga dom é som klarar att va ute själva! :) Ja, dom lär nog sova gott inatt!

Hoppas ni har en mysig kväll!

Sv: Ja, superfina kläder som jag bara va tvungen att köpa :) Lägg märke till att det é rosa inblandat, haha :P

Kram kram

2011-07-02 » 20:12:54     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: Veronica

Härligt!!! kramar

2011-07-02 » 20:26:55     Url: [http://[email protected]]
Postat av: maria

Vad skönt att dem kan vara ute lite själva. Det blir lite mer avslappnat för en själv även om man tittar efter dem ofta ;)



Vi har haft en slö dag i värmen och vilat em :)

Må så gott fina du <3

Kramar

2011-07-02 » 21:45:31     Url: [http://www.forsnetblogg.se/Maria]
Postat av: Annelie

Det är alltid lite svårt att släppa på tyglarna första gången, tänk så mycket de utvecklas av att få det ansvaret :) kul att de har varandra också.



Ha en bra dag!

Kram

2011-07-04 » 09:18:17     Url: [http://aky.se]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?