Nakenfobi eller pedofil fobi?

2011-07-14 @ 19:49:53    Postat av: Susan Gullix
Läste DEN HÄR artiklen på Aftonbladet och vill höra lite hur ni gör med era barn. För mig är det självklart nu när Stella har kommit upp i 3 års åldern att ha bikini (underdel OCH överdel) eller baddräkt då hon badar och ja....Eliott ska ha shorts eller badbyxor. Jag och mannen tycker det är självklart pga utav alla sjuka människor som finns runt omkring överallt.....dvs pedofiler som tycker om och njuter utav att titta på små barn. Våra barn ska inte visa nakna offentlig punkt slut. Sen på dagis då dom badar, hemma osv är en annan sak. Nakenhet är inte fult och inget man ska skämmas för men i samhället finns allt för många fula fiskar med väldigt sjuka tankar.

Undrar hur ni gör med era barn och hur ni ser på det hela?
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Jag håller helt med dej! Vi gör likadant, vill inte ta några onödiga risker..



Kramar

2011-07-14 » 20:34:25     Url: [http://sagabus.blogg.se/]
Postat av: Erika - I Väntans Tider

Vi försöker ha baddräkt och badshorts på våra när vi badar offentligt. Men inte alltid så lätt tyvärr. Så ibland händer det att sonen badar naken.



Kul du ville vara med o tävla=)

krama

2011-07-14 » 20:41:17     Url: [http://erikaaaas.webblogg.se/]
Postat av: soffie

Nellie har alltid baddräkt eller bikini på sig då hon badar ute bland folk i trädgården kan hon springa naken där ser ingen mer än vi henne.usch för läskiga folk,kramen

2011-07-14 » 21:30:37     Url: [http://soffie69.blogg.se/]
Postat av: Mammabea

Mina två söner har badshorts. Den yngsta har ännu inte badat ute men när tiden kommer så.. Ja för jag är helt enkelt rädd för äcklena som finns. Hemma är dom båda nakna nästan för jämnan, ser inget fel i det. Men att lägga ut bilder/visa dom nakna offentligt gör jag bara inte.

2011-07-14 » 21:42:42     Url: [http://mammabea.se]
Postat av: Maya

Inga naken barn inte... äckel gubbar och kärringar ska inte kunna ta bilder på mina barn! Vet ju aldrig vart de hamnar :S

Hemma i trädgården som är insyns skyddad var en annan femma... där fick de göra som de ville :)

2011-07-14 » 23:18:35     Url: [http://mayashideout.blogspot.com/]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?