Arg på han där uppe

2011-07-02 @ 07:19:09    Postat av: Susan Gullix
Meeeeen....inte så himla kul att vakna upp och se och höra att det regnar....massor. Det är helt mörkt ute så hey.....tänd lamporna. Blir allt arg på "han där uppe" för regn är något jag inte vill ha!! Det ryktas att det ska vara så här hela Juli?? Där hoppas jag att det är fel för i så fall är här en som blir galen...nämnligen JAG.
Ser just nu ut som det får bli en inne dag. Och jag som inte pallar trycket för att vara inne en hel dag. Jag, den väldigt rastlösa Susan. Kanske får bli att jag ger mig ut och hoppar i lite vattenpölar kanske. Haha....hade ju varit en syn för Gudarna det där. Nä, men får se vad som kan tänkas hittas på idag. Kan ju alltid hoppas väldigt mycket på att det slutar regna så småningom och att solen kan lyckas kika igenom.

Det är i alla fall bara jag och Stella som är vakna....i vanlig ordning. Hon vaknade runt 6.30 tiden och sa att "Det regnar ute mamma och nu ska vi gå upp". Jaha....bäst att lyda då. Hon har tittat lite på morgon tv och nu sitter hon och leker med sin bondgård och djuren.

Jag och mannen såg klart dom sista avsnitten utav Chuck igår. Lite sorgligt att det är slut men det verkar som om det kanske kommer ännu en säsong? Får hoppas på det. Undrar vad vi ska se för serie nu då?

Nåja....hur ser vädret ut hos er idag och vad ska ni hitta på?

Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Hej vännen! Även här öser regnet ner, men jag tycker det är lite mysigt... Blir film, lite hemma pyssel å kanske en promenad i regnet i jakt på lite blommor. Och grilla ska vi, oavsett väder ;-D KRAM

2011-07-02 » 09:14:16     Url: [http://lurans.blogg.se/]
Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Jag tycker det e lite halvskönt med en svalare dag, men det hade ju inte behövt va blött & så jävla mörkt, suck... Hoppas det blir bättre framåt dan!

Kram

2011-07-02 » 10:09:23     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: Sofia - Foto, mode & personligt

Ha en bra dag!

Kram :)

2011-07-02 » 13:20:55     Url: [http://smnmode.blogg.se/]
Postat av: britta bloggar

Här är sol, hoppas ni också får lite bättre väder!

2011-07-02 » 13:22:29     Url: [http://brittabloggar.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?