Tuseday och kanske lite tips från er?

2011-01-18 @ 16:47:49    Postat av: Susan Gullix

Imorse så gick vi upp lite strax innan 6.30. Vaknade utav att mannen och sonen var på toaletten. Tur kanske annars hade man lugnt sovit vidare gissar jag på.

Eliott var lite tvär imorse och skulle inte alls gå till dagis, inget var bra osv. Men han ändrade sig sen och blev på bättre humör. Skönt det! Medans dom har varit på dagis så har jag mest tagit det lugnt, jag har liksom haft noll ork till något.

I alla fall... efter att jag hade hämtat barnen så var vi ute och gick en liten runda innan vi gick hem. Åt lite mat och satt och hade det mys vid matbordet. Pratade lite om dagen och så och bara tog det lugnt. Mysigt. Dom kan om dom vill mellan varven. Efter maten ville Stella leka med sitt dockhus och sina Barbie på sitt rum och Eliott ville leka med sina lastbilar och traktorer på sitt rum. Han blev inspirerad då vi gick förbi skolan där dom för fullt håller på med att förbereda inför bygge av ett nytt dagis.

Ikväll får vi se vad som sker. Påbörjar i alla fall projekt "somna själv i sina sängar". Får la se hur det går. Så som det är nu fungerar i alla fall INTE. Tips och ideér ang att få sina barn att somna själv mottages tacksamt om ni har några på lager.



Wohoo....man kan ju se gräset;)

Postat av: MammaFiia

Ja har en del tips men lättare att ta de när vi pratar

Det viktigaste är iaf att du inte ger med dig. Var bestämd hela tiden så kommer de så småningom att funka.

Berätta för barnen i god tid att "nu blir de barntv, sen borsta tänderna och sen ska ni lägga er i era egna sängar och sova själv". För då hinner dom typ ta in den faktan.



Kram

2011-01-18 » 16:54:03     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Postat av: Johanna

Mysig dag ni haft! Så skönt att man kan se gräset :)

Hoppas du hittar nått bra knep!

Kram

2011-01-18 » 19:08:44     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: soffie

läs en gonattsaga varje kväll men bara en ,eller ha på nån stillsam musik eller ett sagoband,hur gick det ikväll?

2011-01-18 » 22:17:49     Url: [http://soffie69.blogg.se/]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?