Today...

2011-01-19 @ 17:32:39    Postat av: Susan Gullix


Barnen lekte fint innan dagis imorse


Onsdagen mitt i veckan börjar lida mot sitt slut. Barnen har varit på dagis och härjat rundor. Stella hade varit iväg med sin grupp ner i Norra hamnen. Kollat på ankor, en svan och lite så. Dom hade åkt buss dit och det tyckte hon var skoj. Eliott hade varit kvar med sin grupp och hittat på vad dom nu gjorde. Jobbade i sin grupp antar jag. På fredag är det dax för honom att åka till badhuset igen med sina dagis kompisar. DET längtar han till...badunge som han är.

Efter dagis var vi hemom och lämnade barnens väskor och hämtade Stellas dockvagn. Var ute och gick lite och Eliott ville cykla idag. Kan säga att det var sista gången som han cyklade på den cyklen. Jissus vad han har växt sedan i somras. Dax för stor cykel nu till våren. Inget som han blir ledsen för direkt...att få en stor cykel.
När vi var ute så blev vi intervjuade och fotograferade utav HD så det lär väl dyka upp i tidningen imorgon. Ska bli spännande att se. Se vad dom har tagit bort och lagt till, vi vet ju alla hur det fungerar. Nåja....får kika imorgon helt enkelt. Här är en annan artikel som vi har varit med i.

Ikväll blir det att vi ser V och bästaste Bones. Jag är verkligen helt kär i den serien...galet men sant...haha. Sen får vi hoppas att det går lika bra för barnen att somna i sina sängar själv ikväll, som det gjorde igår.

Hoppas att ni har haft en bra dag?




Postat av: Johanna

Va kul att ha blivit intervjuade! Jag ska hålla koll :)

Kram kram

2011-01-19 » 17:46:37     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: soffie

härligt att de är så goa syskon som leker så bra med varann,

kramis

2011-01-19 » 20:22:59     Url: [http://soffie69.blogg.se/]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?