Scream

2011-02-23 @ 17:10:11    Postat av: Susan Gullix


Hihi...vi tre innan idag...ett försök till bra bild men den blev mysig ändå


Goosh....jag är allt bra förvirrad och knasig jag. Jag och barnen var nere i tvättstugan innan för att hämta upp allt som hängde på tork. Gick hur fint som helst så klart och när vi kommer upp och jag ska hänga tillbaka tvätt nycklarna så upptäckte jag att jag inte hade dom. Attans....ner fort som fan i tvättstugan men det var klart ingen där...och in kom jag ju inte eftersom jag inte hade några nycklar. Fick stå och hålla vakt i fönstret i typ 1 timme innan där kom någon som skulle ner. Visst var nycklarna där. Smart Susan....smart. Tur att jag fick tillbaka dom i alla fall.

När jag hämtade barnen på dagis innan så blev det ett himla hallå på Eliott. Han skulle bitas, puttas och skrek som en tok. Han hade visst haft en "dålig" dag på dagis idag med lite kiv och lite så som han kan vara ibland. Nåväl...han fortsatte skrika som en galning till affären, hela vägen inne i affären och minsann hela vägen hem. Jag fattade faktiskt nada. När vi kom hem så slutade han inte utan fortsatte med att vara sur, arg och skrikig. Jag vet fortfarande inte varför han gjorde så men han vände sen efter typ  30 minuter här hemma. Inte riktigt likt honom tycker jag för att skrika så som han gjorde ute har han aldrig gjort innan. Han brukar "behärska" sig tills han kommer hem i alla fall. Men icke idag. När jag frågade honom innan varför han var så sur och arg så fick jag bara till svar att Jag har varit arg  när jag var på dagis också. Sen ville han inte prata mer om det. En dålig dag I guess men skönt att det gick över.

Nååå...nu sitter dom och tittar på Mysteriet på Greveholm...dom älskar det så då får dom ju inte missa det. Mannen kommer hem lite senare idag då det är onsdag och han spelar Badminton. Men sen ikväll så fortsätter vi på serievägen. Får se vad det blir men tror att vi ser på Chuck.

Postat av: MammaFiia

Ibland kan man ju ha en kass dag.

Oj va ju bra att du fick tillbaka nycklarna=)

Kram

2011-02-23 » 19:54:26     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Det är inte enkelt att ha en dålig dag. Skrika, sura och grina är något en annan brukar göra vissa dagar också ;) Hoppas att han har en bättre dag imorgon!

Kram kram

2011-02-23 » 21:04:05     Url: [http://edvinsmamma.wordpress.com]
Postat av: Lilith

Jo såna där dagar känner man igen. När allt gått fel och man önskar att man stannar kvar i sängen

2011-02-23 » 21:04:37     Url: [http://www.lilith.se]
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Vilken fin bild <3 Å tur att du fick tillbaka nycklarna, jag är hopplös att hålla reda på nycklar... Kram å ha en fin dag vännen <3

2011-02-24 » 06:59:59     Url: [http://lurans.blogg.se/]
Postat av: ODA GJERDE

fin blogg! :)

2011-02-24 » 09:04:07     Url: [http://www.heioda.blogg.no]
Postat av: soffie

va fin bild på er!

va mysig han är Ellot som ändå kan säga att han är arg!va skönt att det gick över,

kram

2011-02-24 » 09:08:02     Url: [http://soffie69.blogg.se/]
Postat av: lina

Naaw vilka små sötnosar till barn du har!

2011-02-24 » 12:14:04     Url: [http://linawestrins.blogg.se/]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?