Kall men solig dag och litta feber

2011-02-12 @ 17:50:35    Postat av: Susan Gullix
Så där...kvällen närmar sig och man kan börja koppla av så smått. Härligt.

Jag och barnen gick ut och lekte en runda imorse (se bilder i inlägget under). Det var till att ta på den fulla munderingen utav vinterkläder för idag var det K-A-L-L-T värre. Solen var dock framme så det var rätt skönt ändå. Vi var ute på gården lite och sen begav vi oss ner till Hålan. Gungade, åkte rutschkana och lite så där. När vi var där så började Stella klaga på huvudvärk och blev helt off. Gick hem sen efter cirkus en timme ute och en runda inom affären.

Här hemma sen har det lekts men Stella har inte varit i form alls och har haft/har lite feber och huvudvärk till och från. Inte så mycket som sagt men feber oavsett om det är lite eller mycket får henne ur balans. Stackars lilla tös. Lurade i henne lite medicin innan i mjölken så det lindrade i alla fall lite och hon blev pigg ett tag. Nu ligger hon på soffan med filt och kollar lite barn tv...antagligen somnmar hon inom det snaraste. Får se sen hur natten blir.

Eliott var på uselt humör när vi var hemma igen. Han skulle bara bråka och slåss och skrika men efter ett par turer utav det och ett bad så lugnade han ner sig igen och sen har han haft sitt goa glada humör resten utav dagen. Skönt att det bara var ett par rundor och inte hela dagen. Man blir rejält slut i huvudet när han håller på så där.

I alla fall...vi ska väl se film och så senare ikväll, hoppar nog över Melodi festivalen idag. Var ju allt annat än bra sist och känner att det är ganska olönt att titta då...haha.

Hoppas att ni får en bra kväll, hörs kanske senare igen!

Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Morron vännen! Här fick en morgonpigg lillebror upp mig strax innan fem, tur vi har kaffemaskinen ;-P Hoppas Stella är kryare i dag! Vi väntar på att Luran ska vakna så att vi ska få sjunga å ge presenter till vårt födelsedagsbarn. Ha en fin dag, massa kramar!!!

2011-02-13 » 05:51:58     Url: [http://lurans.blogg.se/]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?