It didn´t work out och Dag 10

2011-02-04 @ 11:11:53    Postat av: Susan Gullix
Tjenis  p*nis till en ny dag då!! Barnen är lämnade på dagis sen typ 2 timmar tillbaks och jag sitter vid min nya dator som jag är completly ovan vid. Men fin är den och nöjd är jag. Har en förmåga att skriva bokstaven "S" varje gång jag ska skriva "A"...så ser det wierd ut så beror det väl på det. Skriver definitivt inte iheller lika snabbt som jag brukar men det kommer.

Det gick inte lika bra igår för Eliott då han skulle sova på kvällen. Han vägrade åter igen med att sova själv fast att han klarade det galant kvällen innan. Oavsett vad så gick det inte. Han har klarat det 2 gånger sen vi började och det är väl en si så där 2 veckor sedan nu. Jag vet inte hur jag ska göra för inget fungerar. Han har sin lilla månlampa och stora taklampan tänd i sitt rum, hans dörr är öppen och sen är det hel tänt i hallen också. Men nopp...han vägrar ändå. Hmmm...bara till att klura vidare antar jag.

Aaaa...anyway, här kommer en liten bild på dagens MOI. En ganska suddig och galen sådan. Jag kan fan inte vara seriös framför en kamera..haha. Det blir bilden i Dag 10 i min 25 dagars lista eftersom jag ska visa bild på vad jag har på mig idag.

Postat av: Jessica

Hej! :)



Tillsammans med ett smyckesföretag har jag nu designat mitt eget armband i läder som man nu kan köpa för bara 99 kr, kolla gärna in och säg vad du tycker :) Tack!



http://www.jessi.se

2011-02-04 » 13:11:53     Url: [http://www.jessi.se]
Postat av: Liv

hej! hon är 4½. så lite äldre.. fyller 5 till sommaren..



är barnen tvilligar??

2011-02-04 » 13:41:39     Url: [http://livan86.wordpress.com]
Postat av: Johanna

Trevligt värre med ny dator! :)

Haha, du å din tunga :P

Hoppas du haft en bra dag!

Puss & Kram

2011-02-04 » 19:32:23     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?