Go morron Sunday

2011-02-27 @ 07:53:16    Postat av: Susan Gullix
Oj...redan söndag liksom. Blev inte något fortsatt bloggande igår då dagen urartade och tålamod och lugn inte alls infann sig.

Tropikariet var vi ju på, jag och barnen, på förmiddagen (bilder finns i inlägget under). Det var jätteskoj. Dessutom så var det mycket större och finare sen sist vi var där. Det börjar ju med att man går in till fladdermössen, och apor var där också. Där var väldigt mörkt där inne och båda barnen blev lite rädda. Jag tyckte det var lite läskigt jag också eftersom fladdermössen flög kors och tvärs över huvudena...haha. Sen tittade vi på alla andra djuren som var där...krokodiler, spindlar, fiskar, hajar, apor, ödlor, skorpioner osv. Det var kul inne hos dom små söta aporna för dom vandrar ju runt fritt och var inte alls blyga eller rädda.
Det fanns även en spindel special då vi var där så vi fick oss även en titt på all världens spindlar. Hua...vad många olika spindlar det finns i alla storlekar.
Efter lite fika så tog vi en runda till innan vi åkte bussen hem. Det roliga var att båda barnen skötte sig exemplariskt.

Sen här hemma så hann jag med en kopp kaffe och sen skulle det börjas bråkas och kivas. Nej minnsann...tog på barnen och gick ut med dom. Inte en helg till då allt är upp och ner så tänkte att dom får rasta av sig ännu mera. Funkade dock inte för hela eftermiddagen och kvällen sen var det så att dom drev en till vansinne. Inga öron hade dom, testade alla gränser som finns och sen på kvällen skulle Eliott självklart inte sova utan skulle fortsätta strula med ALLT. 20.30 fick jag nog och hivade in honom i sängen!! Sen var jag självklart helt totalt slut (efter en intensiv dag) så 22.15 tog min kväll slut och jag rasade i säng.

Idag SKA det vara en bättre dag än igår...pallar inte med kaos, jag går i taket. Just nu...är det i alla fall en lugn morgon. Inget kiv och tjaffs ännu så hoppas att det fortsätter på det spåret!

Önskar er en trevlig söndag!!
Postat av: Johanna

Hoppas det blir en lugn dag idag :)

Kram

2011-02-27 » 10:46:28     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: maria

fina bilder från tropikariet nedan :)



hoppas dagen blir lugnare för er idag...

kramar

2011-02-27 » 11:50:18     Url: [http://www.forsnetblogg.se/Maria]
Postat av: Elina

Hej, jätte fin blogg! Kommentera gärna min om du har lust :) ha det bra.

Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer

2011-02-27 » 14:00:28     Url: [http://moreandmore.blogg.se/]
Postat av: mammafiia

Hoppas ni får en bättre dag idag gumman

kram

2011-02-27 » 15:04:30     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?