Saturday and Christmas feeling

2010-11-27 @ 09:24:36    Postat av: Susan Gullix
Go morron. Härligt att man fick sova till en bit över 7 idag....tack Stella=)

Mannen har nyss åkt iväg till jobb och jag och barnen ska snart bege oss ner i källaren för att plocka upp alla julsaker. Idag ska julen fram här hemma hade jag tänkt. Får se hur mycket som är helt för märkligt nog är det alltid något som lyckats gå i sönder (eller mystiskt försvunnit) då man går igenom vad som finns. Nåja...barnen är glada över att tomtar, stakar, stjärnor och annat juligt ska fram=)

Sen vet jag faktiskt inte vad vi ska ta och hitta på idag. Är allena till cirkus 19 ikväll. Hmmm...funderar vidare på det. Kanske, kanske kan se till att baka Lussebullar? Ja menar...om vi ändå är igång med julandet. Får se annars blir det en annan dag inom det närmsta.

Sen är det julskytnig imorgon så det ska vi ner på. Wow...mest troligt att det är snö denna gången också. Det brukar det typ aldrig vara annars så då känns det nog roligare att gå där nere. Men det är ju imorgon eftermiddag som det gäller.

Nää...ta på oss lite kläder och ta oss ner till källaren var det. Hoppas att ni får en underbar dag. Misstänker att det finns ett till gäng där ute i blogglandia som håller på att julstöka?
Postat av: Amanda

Mysig dag ni har framför er - du och barnen.

Vi ska göra ungefär detsamma hade jag tänkt. Pynta färdigt det vi påbörjade häromdagen och också städa av lite.

Imorgon blir det julskyltning även för oss. Det var bättre förr men lite mysigt är det allt fortfarande. ;)

Kram

2010-11-27 » 09:27:31     Url: [http://creyla.blogg.se/]
Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Låter som en toppen dag!!!! Även här ska de sista julsakerna fram, å även göra jul ute på bron. Ett bak kan det nog med tänkas bli! Önskar dig å dina underbart söta barn en fin dag <3 KRAAAM

2010-11-27 » 10:11:07     Url: [http://lurans.blogg.se/]
Postat av: Johanna

Så mysigt att julstöka! :)

Jag ska med på julskyltning imorgon!

Kram

2010-11-27 » 13:49:13     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?