Onsdag

2011-05-18 @ 19:10:18    Postat av: Susan Gullix

Jaha...hejsan hoppsan så....glömt av att blogga idag visst men bättre sent än aldrig, right? Har väl egentligen inte så mycket att blogga om utan det har mest varit en tråkig och seg dag. Är sååå trött så det finns inte. Undrar om jag återigen somnar på soffan ikväll? Har ju en förmåga att göra det...haha.

Stella har varit i skogen idag i alla fall med sin grupp på dagis. Fast hon själv säger att hon har varit på läger. Dom grillade där och hade det lite mys och Stella hade sett en grön larv. Och så sa hon att det inte fanns några stolar att sitta på i skogen så dom fick sitta på stockar. Lilla gullungen då.

Efter dagis så har vi inte gjort något speciellt. Ätit mat, barnen har badat och sen har dom lekt med lite allt möjligt. Kvällen närmar sig nu i alla fall och det är skönt tycker jag. Hoppas på att man är lite piggare imorgon.

Imorgon är det dax för Eliott att bege sig ut på äventyr igen. Dom ska åka iväg med tåg till Ängelholm och stanna där och ha skoj och äta matsäck. Det ser han fram emot.

Nu ska jag i alla fall avsluta här för snart är det dax för den lilla att hoppa i säng men bjuder på en bild utav mig och och Eliott som är tagen för ett tag sedan

Postat av: soffie

hihi va goo hon är Stella klart hon va på läger ju;)

va mysigt att de hittar på lite roligt på dagis än bara allt gamla vanliga,

kram till dej å fin bilde på er två:)

2011-05-18 » 19:55:39     Url: [http://soffie69.blogg.se/]
Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Så kul för Stella att hon också "fått va på läger", mys! :)

Sv: Det va nog bara nått tillfälligt, för kvällens tablett gick bra...

Kram

2011-05-18 » 22:04:06     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?