Kalas i Ängelholm

2011-05-01 @ 07:55:22    Postat av: Susan Gullix
Go morron. Här fick man inte sovmorgon trots att båda barnen somnade sent igår. Borde egentligen inte väntat mig annat men well....ändå liksom. Nåja....får väl ut desto mer utav dagen istället. Dock så är det inte alls så fint och varmt väder som jag hade hoppats på. Solen lyser...javisst....men speciellt varmt är det inte. Kanske blir det sen ändå.

Igår begav jag och barnen oss hemmifrån vid 14.30 tiden. Skulle ju ta bussen mot Ängelholm där vi skulle på kalasfirande. Vi fick vänta ett bra tag innan bussen kom men det gjorde inte så mycket. När vi skulle av så hade jag fått en beskrivning utav Johanna hur vi skulle gå men ja.....alla vet väl hur jag är. Är inte alls så där duktig på det och förvirrar alltid bort mig. Och det blev inte mer annorlunda denna gången och jag fick ringa Johanna. Hmmmm....kom inte rätt ändå och så fick jag fråga en människa jag såg på vägen. Frågade om vi var på rätt väg men det var vi inte alls...haha. Hon skulle mot det hållet vi skulle så hon guidade oss rätt. Tur det finns snälla människor.

Hemma hos Johanna sen så kom det folk så klart, vi åt smörgås tårta, kladdkaka, drack bacardi breezer (2 stycken), kaffe och en massa snack. Ungarna var ute och härjade en runda och Eliott och Stella tycket att det var kul att träffa Oliver och Josefine igen. Smörgås tårtan ja.....goosch....jag åt tills jag nästan sprack men hmmm....det är ju såååå gott. Inget ovanligt där iheller i och för sig.

När klockan var strax över 20 så kom bussen och då åkte vi hem. Var hemma cirkus 20.45 och när klockan var 21 så slogs Stella ögon igen. Hon var sååå trött lilla gumman. Strax därefter så somnade Eliott på soffan...lika trött han.

Tack Johanna för trevligt kalasfirande!!

Postat av: Therese - Sockenvägens Söta

Så kalasfina barn <3 Å visst är det typiskt, våra var också uppe längre, men vaknade lika tidigt ändå... suck KRAM

2011-05-01 » 08:31:26     Url: [http://lurans.blogg.se/]
Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Va underbart att ha er här igår! Jag somnade med som en stock sen när här blev tyst, haha!

Kram

2011-05-01 » 08:49:26     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: Mamma Russin

hej hej gumman..



så fina barn du har gumman, så långt hår Stella fått.. Gott med smörgåstårta, hade med ätit massor kan jag tro, hihi.. ;)



kramkram

2011-05-01 » 09:45:26     Url: [http://enburkrussin.se]
Postat av: k

Söta ^^

2011-05-01 » 11:10:24     Url: [http://hotbullen.bloggplatsen.se]
Postat av: Klara

Hej drar igång en länktävling på min blogg, kolla gärna in och anmäl dig! :)

Söta barn du har :)

2011-05-01 » 12:11:12     Url: [http://wiidmarken.blogspot.com]
Postat av: mammafiia

Gullunga=)



Va så kul att ses igår=)

Kraam

2011-05-01 » 19:33:59     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?