Grillmys och skojsigt

2011-05-15 @ 16:11:00    Postat av: Susan Gullix
Go morron? Näää.....har varit vaken sedan 8.45 så morgonen var för längesedan men det är först nu jag orkar uppdatera bloggen.

Igår for vi iväg hem till Dennis och Johanna för att grilla och ha det mysigt. Hade bestämt sedan innan att vi här hemma, Dennis, Johanna, deras barn och Robin och Nettan skulle träffas för att ha skoj och grilla och lite så. Hade verkligen hur kul och trevligt som helst...som vi brukar ha då vi träffas.
Barnen lekte en massa och vi satt och drack öl/cider och snackade en massa. Mitt i allt som kom världens oväder in med massa regn, åska, blixtrar och hagel. Haha....i det läget så behövde vi nästintill megafonen för att kunna prata med varandra. Efter ovädret så kom då Robin och Nettan, vi åt, drack och snackade vidare. Musik spelades och det dansades och sjöngs så hmm...ja....lite roliga videoklipp och bilder har det blivit men hey...allt kommer absolut INTE till att visas här. Jäkligt skoj hade vi alla fall och sen när klockan var runt 23.30 så tog vi bussen hem. Här kan vi snacka om trötta barn men dom hade också haft skoj och busat massor. När vi kom hem så var klockan nästan 00.30 och då fullkomligt rasade vi i säng allihop. Tack Dennis och Johanna och Robin och Nettan för en grymt rolig och mysig kväll!!

8.45 imorse gick jag och Stella upp. Vi kollade lite på ESC som vi missade igår och grattis till Eric Saade som kom på en 3:e plats. Helt klart en bra placering även om jag helst skulle vilja se honom som vinnaren. Eliott vaknade inte förräns klockan 11. Så länge har han aldrig sovit men jo, klart killen var trött. Först läger i 3 dagar och sen uppe sent efter lägret. Hmmm....ska bli spännande att se när han somnar ikväll?

Idag har vi bara slappat och tagit det lugnt. Man är seg som bara den kan jag säga. Ingen skallebank men seeeg. Dock klart värt det så det är lugnt.

Visar några utav gårdagens bilder men mer än så får ni inte se...haha

Postat av: Johanna - Bf 10 September ♥

Mysigt att va iväg & grilla!

11, det va som tusan. Tar på krafterna att va på läger, hihi!

Fina bilder!

Kram

2011-05-15 » 18:39:40     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: soffie

härliga bilder och vilken rolig kväll ni haft trots ovädret som kom in,

ha en mysig kväll

2011-05-15 » 19:19:52     Url: [http://soffie69.blogg.se/]
Postat av: maria

låter som en toppenkväll :)

man behöver ha kul här i livet oxå...



Må så gott :)

Kramar

2011-05-15 » 22:09:46     Url: [http://www.forsnetblogg.se/Maria]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?