Tandläkar besök FAILED

2010-12-14 @ 14:27:37    Postat av: Susan Gullix


Lilla fröken envis hemma hos min moster idag


Jaha....vi kan ju säga att Stellas tandläkar besök misslyckades ganska kraftigt idag. Efter att vi hade lämnat Eliott på dagis imorse så gick vi direkt till bussen. Vi pratade åter igen om att tandläkaren endast skulle räkna hur många tänder hon har. Det var ok enligt Stella. Hon var cool lugn hela vägen och i hissen upp också. MEN då hon ser dörren in till tandläkar receptionen så freakar hon ur....fullständigt. Kastar sig ner på golvet och skriker och sparkar. Fick bära in henne i väntrummet. Där skrek hon ett tag och gömde sig bakom en stol men sen kom hon fram och var glad igen. Mmm....tills tandläkaren kom. Då blev det samma rama skrik igen och jag fick bära in henne samtidigt som hon skrek och sparkades. Väl inne så gömde hon sig bakom en stol och hon skulle INTE komma fram.
Inget kunde locka fram henne, inte ens att muta henne med att gå till leksaks affären efteråt fungerade. Tandläkaren, sköterskan och jag försökte med alla medel i ca 20 minuter men nej. Hon skulle inte så det var bara till att ge upp. Fick en ny tid i januari men....det kommer nog inte fungera då iheller. Ni vet...har Stella bestämt sig för något så är det så. Hon går inte att rucka på för 5 öre. Tandläkaren föreslog att kanske någon annan kommer med nästa gång och går med Stella in medans jag väntar i väntrummet. Haha....det kommer inte till att fungera det iheller. Mmmm.....har jag glömt att berätta att min dotter är VÄLDIGT envis och bestämd;) Nåå...nu vet ni i så fall=)

Efter tandläkaren begav vi oss i alla fall hem till mormor på lite frukost och prat och sen blev det en runda till min moster också på lite fika. Sen var Jörgen snäll och körde oss hem så att vi slapp ta bussen. Var hem om och bäddade som vi inte hann imorse och sen begav vi oss till dagis för att hämta hem Eliott. Nu håller vi oss hemma resten utav dagen och tar det lugnt. Eliott har rivit upp hela sidan av låret på sin sparkcykel så han STÅR just nu upp och kollar på Kung Fu Panda. Sitta ska han inte för han har så ont. Ajajaja...hör man ibland. Ja...han har ju egentligen inte så ont som han vill få det till men ja...ni vet ju hur barn och olyckor fungerar ibland;) Stella har klätt ut sig till Prinsessa och sitter och pratar med Molly, hennes katt då.





Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Lilla gumman då, tandläkaren är inge rolig ;)

Saga vägrade också att visa sina tänder i den åldern, men sist gick det liite bättre iaf :)



Du har en award inne hos mej..



Kramar

2010-12-14 » 14:52:04     Url: [http://sagabus.blogg.se/]
Postat av: MammaFiia

Envisa unge=)

Tänkte med föreslå att någon annan gick dit med henne.

JAG kanske?=)

Kram

2010-12-14 » 14:54:17     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Postat av: Johanna

Tråkigt att hon inte ville visa sina tänder. Bättre lycka nästa gång! .)

Kram

2010-12-14 » 19:15:38     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?