Lille julafton fast JULAFTON

2010-12-23 @ 07:49:57    Postat av: Susan Gullix


Barnens morgon julklappar


Go morron denna underbara morgon=) Humöret är på topp här idag och det kanske inte är så konstigt då det är våran Julafton idag (vi firar jul idag eftersom att en del arbetar imorgon och inte kan fira då).

Barnen hade svårt att somna igår eftersom dom var så nervösa, spännda och förväntans fulla inför dagen idag. Direkt imorse då dom vaknade så var första frågan "Får vi öppna julklapp nu?". Haha...sööööta ungarna. Jag sa att dom kunde gå in på rummet och se om det fanns något där och ögonen tindrade då dom såg att där fanns varsen julklapp där. Dom slet upp pappret och båda barnen skrek av lycka då dom såg innehållet. Eliott fick sin sopbil som han har längtat efter. Den blinkar, låter som en sopbil och den kan höjas, sänkas och en del andra finnesser. Stella fick sin efterlängtade dockvagn. En Brio vagn i rooooosa, så klart. Precis som hon ville ha=) Så det är glada barn här denna morgonen som har lekt för fullt. Just nu har dom frukostpaus framför tv:n.

Under dagen här ska vi mysa, leka, göra oss julfina och så vidare för att senare under dagen åka till Dennis och Johanna och fira jul med allesamman som kommer. Mina barn läääängtar kan jag säga. Dom ser klart mest fram emot att få träffa tomten idag och få resten utav sina julklappar;)

Önskar er en underbar dag!!


Postat av: MammaFiia

Aww finaste ongarna=)

Hoppas ni får en underbar dag idag gumman

Krama barnen från oss

Kraaam

2010-12-23 » 08:34:17     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Postat av: Jayne

SÅ mysigt!!!

Minns mina egna BÄSTA julklappar...minns en dockvagn. Skrållan som vi fick ett år och sedan en badspelare ett annat år. Bandspelaren fick vi varsin och jag och syster satt och seplade in flera dagar i rad..lekte radio osv.



Minns äldste sonen favort ett år, ett legoflygplan! SÅ besviken han blev när han såg att det var en massa bitar.. någonstans hade han tänkt sig den klar. Mamma fick snällt sätta sig och bygga ihop... :)



Hoppas ni får en superbra dag nu!!! Snäll har du varit så någon klapp får du alldeles säkert med av tomten. Hälsa honom från mig.

2010-12-23 » 08:50:33     Url: [http://jayne.blogg.se/]
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilka fina klappar barnen fick på morgonen! Inte dumt att fira en dag innan :)

Kramar!

2010-12-23 » 08:51:25     Url: [http://edvinsmamma.wordpress.com]
Postat av: Daniel

heheh söta dom e! Förstår att dom e förväntansfulla!

2010-12-23 » 08:58:16     Url: [http://danielfagerholm.webblogg.se/]
Postat av: Johanna

Jul att få julklappar redan idag! Förstår att dom gillade det :P Jag vill med att tomten ska komma ;)

Kram & God jul!

2010-12-23 » 10:59:20     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Postat av: maria

God jul fina du <3

2010-12-24 » 10:49:43     Url: [http://www.forsnetblogg.se/Maria]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?