En softis dag

2010-12-11 @ 19:39:05    Postat av: Susan Gullix


Eliott bowlar



Det har varit en soft mysig dag här hemma idag...trots besvikelse över att snön töade bort. Vi har lekt och haft det mysigt hela dagen. Vi har även spelat Wii. Vi bowlade, spelade golf och tennis. Riktigt kul=) Eliott tyckte att det var roligare än vad Stella tyckte och om Eliott hittar lite mer tålamod så kan han bli riktigt duktig. Vår lilla bowlare. Hmm...passade även på att träna lite, ni vet det där då man får se "hur gammal" man är. Well...mannen blev 33 år medans jag blev.....59 (haha)!!!!!

Stella sover nu och Eliott tittar på Enyo som visas på tv:n nu. Han har väntat hur länge som helst på att det ska börja så han är nöjd nu. Det är nämnligen ett utav hans favorit program=) Efter Enyo så ska han också lägga sig.

Vad jag och mannen ska göra sen? Hihi....vi ska faktiskt fortsätta med Wii:et. Tänkta prova lite nya spel så som Dart och nya Tennis spel. Tennis är kul och jag hade tänkt spöa mannen i det;) Vi kan inte bara fastna i Guitar Hero som vi har gjort bra länge nu....nu får vi prova lite annat.

Sorry för att jag är dålig på att kommentera nu under helgen men eftersom mannen åker iväg på måndag (till fedag) så gäller det till att ta vara på så mycket tid tillsammans som möjligt. Men det har ni nog förståelse för?

Hoppas att ni har en mysig lördgas kväll!!

Postat av: mammafiia

HAHA du e verkligen OLD gumman=)

Ja kommer en dag i veckan och spelar lite wii=)

Kram

2010-12-12 » 11:11:21     Url: [http://fiiias.wordpress.com]
Postat av: Johanna

Haha, 59... Dom menade nog 29 ;) Hihi

2010-12-13 » 07:05:09     Url: [http://skuggis.wordpress.com]
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?